Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potrebne kazne
Povratak na članak

Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova: Ured nije svemoguć

Višnja Ljubičić upozorila na blage kazne u slučaju obiteljskog nasilja

Komentari 5

DU
Deleted user
08:44 07.06.2019.

Hmmmm.... oni tim forsiranjem nekakvih ženskih prava samo štete tim istim pravima...... ljudima već idu na živce, i u inat joj ne bih pridržao vrata ili pomogao nositi torbu sa placa.... ah, ona ima sluškinju koja joj nosi s placa.....😐

VL
Avatar gordi
gordi
08:47 07.06.2019.

sve su to gluposti i naslijeđe kapitalizma.... pa više ženu nesmiješ pogledat ili reći ružnu rjeć a da ne strepiš od prijave....nisam za nasilje nad ženama (slučaj daruvarac) ali brate mili što je previše,previše...pa sad kad se ja i ženaa posvađamo ja malo dignem glas kao i ona i cap privedu me...ma daj

VL
OK
okolo
11:25 07.06.2019.

vladi..mira terorizira cijelu stranku i ništa jadni dečki

VL
AA
aabbcc
16:18 08.06.2019.

...obiteljskog nasilja _ Nasilje ce biti dok se ne ukine prisiljavanje na obitelj. Razvode treba rjesavati, davati u roku od 3-minute.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.