Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EU progress projekt
Povratak na članak

Pravobraniteljica u borbi za više žena na upravljačkim pozicijama

Projekt je Europska komisija ocijenila najboljim u EU među čak 50 prijavljenih.

Komentari 3

Avatar tituš
tituš
21:40 23.01.2014.

Zar je ova još na funkciji!??? Toliko se izblamirala uoči i prilikom referenduma o braku, da je to gadljivo, a njeno poznavanje prava i zakonodavstva graniči sa glupošću, što bi svakako trebalo stručno provjeriti. Jadan onaj koga ova brani i zastupa!

VL
TE
teoodd
22:12 23.01.2014.

Prodaja magle za 250 000 eura...to je moglo u komunizmu gdje drzava postavlja kadrove a sad je privatno vlasnistvo I samo sposobni ostaju a spolovi koga to briga...ona bi danas da ima vise zena,sutra homosexualaca,prekosutra da su sve nacije I rase zastupljene a uspjeh je najmanje vazan a toga vise nema.

VL
MJ
markezic.joso
08:34 24.01.2014.

jednakost čudna stvar a da se bori da što više žena bude zidar

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.