Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOJICA TEŠKAŠA
Povratak na članak

Pravno šaketanje: Zašto su Trump i Biden složili najbolje odvjetničke timove u povijesti

Složili su ‘najbolje odvjetničke timove u povijesti’ očekujući scenarij bez pobjednika

Komentari 26

PL
plenkikok
00:14 05.11.2020.

E baš svašta. Kakvi odvjetnički timovi pa sada ?!?!?! Prebroje se glasovi i to je to. Ispada da smo čak i mi za njih izmislili demokraciju.

VL
LE
LeonardoGoldman
00:43 05.11.2020.

Izgleda da je scenario podjela Amera. Identični je scenario i s koronom. Treba shvatiti da je u tijeku “zavadi pa vladaj” u svim društvenim segmentima.

VL
MA
marsovac
00:32 05.11.2020.

@penelopea,....tvoji idiotski komentari,...su vise neko bolesni,..nevjerovatno kakvi se komentari pisu,.....i to sve ostaje u ovome destruktivnome forumu gdije pomahnitla opskurna nadri intelektualna snage onemogucava komentare koji bi vodili do razmjene misljenja i stavova na jednome nivou da i drugi imaju nesto od toga. Sad me mozete banirati,..brisati,.........stvarnio nevijerovatno koje dno dna se ovdije profilira i iznosi svoja paranoidna misljenja i teze.

VL
Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
23:30 04.11.2020.

Trump je zahvalan pacijent!

VL
Avatar dzambo
dzambo
02:36 05.11.2020.

Kad ovdje ''filozofi'' filozofiraju i spominju ''dokaze''....to u ''normalnim'' ponasanju takvi dokazi ce biti izreceni na sudu...pa kako sud odluci...A sto se tice ''balota'' koji i za koje je zakon u state gdje Demokratski bio promjenjen upravo par dana samo prije izbora....i jos jednom za ove ''filozofe'' apsenti balots i mail-in nije isto i nije ista procedura a niti isto se trazi da se ispostuje na njima drzavni zakon, ne state zakon nego drzavni...a Trumpova ekipa samo trazi da se SVI TI mail-in baloti pregledaju od njih licno pa da se onda utvrdi jesu li zakoni drzave postovani ili ne I NIKO NEGOVORI da se neracunaju ti baloti NEGO kad je u pitanju toliko miliona ''mail-in'' balota onda se sve provjerava a rezultati u ovih par drzava koji odlucuju su ''jako tijesni''....i jos jednom NIKO neosporava da se prebroje ali OSPORAVA da se neracunaju DOK SE svi ti baloti neprovjere....i onak usput bas danas u Micigenu su se odjednom pojavila kolicina od 38,000 ti mail-in balota i gle cuda svih 38,000 su 100% za Bidena....a koliko jos ima takvih balota koji su odjednom dosli u jednoj hrpi i svi su za Bidena oznaceni nece se znati 100% ako se neprovjere ponovo jedan po jedan, u Arizoni je sinoc doslo 400,000 balota odjednom i nisu jos brojani i nezna se hoce li se za te balote dati pristup da se vidi jesu li potpisani legalno il ne, ili ta osoba jos zivi u Arizoni ili ne koja je trazila mail-in da on posalje i jos puno toga...mislim stvarno...prikocite malo...

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
01:13 05.11.2020.

Evo domaci amerikanci kmece sta vas briga za Americke izbore.Odkud vi i Amerikanci nikakve veze.Ovo je katastrofa za Amere moze doc do gradanskog rata i podjele zemlje.Mexico govori daje njihov Texas ..

VL
KP
konzervativni_preporod
00:43 05.11.2020.

Nepismeni autor ovog pamfleta primjerice nije opisao razliku između "absentee" i "mail-in" dopisnog glasanja.. zašto ? Zato jer vas čitatelje smatra ovcama.. ne želi da znate da trump nije kritizirao "absentee" nego je kritizirao "mail-in" dopisno glasanje.. koga zanima taj će se i informirati koja je razlika između navedenih shema glasanja

VL
DH
dalibor.hren
11:53 05.11.2020.

Na kraju će pobijediti HDZ!

VL
DH
dalibor.hren
11:52 05.11.2020.

Fosila za predsjednika!!!

VL
Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
06:46 05.11.2020.

Trump je čisti luzer. Ne zato što je očito izgubio u ovim izborima već u svojim predizbornim pripremama da u slučaju gubitka izbora sve uradi putem sudova. Pri tome se oslanja na 6:3 prednost u sucima Vrhovnog suda. I što je uradio danas? Prvo, organizirao je "spontane" skupine koje naoružane izvikuju pred središnjim kompjuterskim centrima za prebrojavanje glasova u više država "We want Trump". To je organizirani nered na ulicama i izravna prijetnja osoblju koje broji glasove. U dvije države su odlučili raditi i prebrojavati cijele noći, a u svim ugroženim državama su pojačali policijske i zaštitarske snage unutar zgrada u kojima se vrši prebrojavanje po okruzima. I što je još gore, tužio je vlastite države u kojima se prebrojava, i to u različitim područjima SAD-a , za izbornu prijevaru bez ikakvih argumenata. Zar bi netko u Hrvatskoj to uradio na predsjedničkim izborima i tužio dva grada u Dalmaciji, jednog u Međimurju, tri u Slavoniji i 2 kod Zagreba? Mi smo imali velikosrpsku pobunu koja je negirala referendum za neovisnost u Hrvatskoj i nastojala spriječiti izbore u Hrvatskoj i vrlo brzo naoružana počela terorizirati sve kako bi ostvarila svoje ciljeve. I to zato da luzer Milošević ostane na vlasti u Jugoslaviji. Metode su iste. Srbiju je Trump prevario ove godine u njezinim očekivanjima. Nije dobila Kosovo (inače naseljeno Abancima i doseljenim Srbima nakon 1912) već je Trump ponizio Srbiju prisilivši je da svoju amabasadu u Izraelu Srbija preseli u Jeruzalem za ništa.

VL
DU
Deleted user
06:56 05.11.2020.

Zna Trump s kim ima posla pa se morao pripremiti za ove i ovakve poteze s.oroščadi. No mislim da mu to u konačnici vjerojatno ne će pomoći jer su već odavno neki moćnici odlučili o Trumpovom micanju. Nešto bi u toj priči jedino mogla promijeniti činjenica ako bi uspio angažirati dovoljan broj svojih pristaša te uvjeriti drugu stranu da su spremni ići do kraja. A zna se što znači "ići do kraja"...

VL
DU
Deleted user
06:37 05.11.2020.

Žućo je izgubio živce i laprda bez veze.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
01:13 05.11.2020.

Evo domaci amerikanci kmece sta vas briga za Americke izbore.Odkud vi i Amerikanci nikakve veze.Ovo je katastrofa za Amere moze doc do gradanskog rata i podjele zemlje.Mexico govori daje njihov Texas ..

VL
LU
Lukeruk
23:35 04.11.2020.

Takva demokracija ne valja jer nemre isto vrijedit glas jednog bijelog čovjeka- poštenog radnika i jednog kmice- primata i parazita

VL
CO
cokta
23:50 04.11.2020.

Ova očita i jeftina kradja oznacava definitivni kraj duboke drzave

VL
MK
mksdk
23:49 04.11.2020.

"premda nikad nije objasnio kako bi se te prijevare mogle odvijati, a kamoli ponudio dokaze za svoje tvrdnje." - Obje iznesene tvrdnje su lažne.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.