Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
04.01.2016. u 17:51

Pero Ćorić potvrdio je da je HSP AS prekinuo svaku suradnju s pravašima Josipa Miljka

Pero Ćorić, glavni tajnik HSP-a Ante Starčević, odnedavno jedne od vladajućih stranaka, u debeloj sjeni daleko od svjetala policijskih rotirki potvrdio je ovog vikenda postojanje prve napukline u sastavu Domoljubne koalicije. U duhu stare hrvatske navade i po već desetljećima ustaljenom običaju, zaratile su dvije pravaške stranke HSP AS i Miljkov HČSP, obje okupljene pod HDZ-ovim kišobranom.

Ćorić je za Novi list potvrdio da je njegova stranka prekinula svaku suradnju s pravašima Josipa Miljka dodajući da s njima ne mogu sjesti ravnopravno za isti stol iako i jedni i drugi imaju predizborne sporazume s HDZ-om. U pozadini najnovijeg sukoba na krajnjoj desnici krije se novac, što potvrđuje i čelnik HSP AS-a. „Čisti pravaši“ tražili su, ali nisu dobili od „starčevićanaca“ uime prije sklopljene koalicije oko pola milijuna kuna, odnosno dio novca koje je HSP AS dobio iz državnog proračuna.

Bilo je to očito dobrih pola milijuna razloga da pukne pravaška ljubav utemeljena na proračunskom novcu. Pa neće se valjda politički partneri svaditi oko političkih programa kada su ionako svi u ovoj zemlji za „reforme“. Barem deklarativno. Do prve raspodjele proračunskih sredstava.

>> Što će nam akademska zajednica pored Petrine

>> Policajci su nas podsjetili zašto se vicevi o njima rado slušaju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije