Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kontra i Iskorak:
Povratak na članak

'Prava istospolnih obitelji regulirati ravnopravno kroz Obiteljski zakon'

Tražimo od Vlade da preuzme odgovornost i osigura zaštitu obiteljskog života za sve svoje građane ravnopravno i bez segregacije, bez obzira na spolnu orijentaciju, naglašavaju iz Iskoraka i Kontre

Komentari 11

DU
Deleted user
17:31 07.11.2012.

Moj glas nikad necete dobit-nikad!Vidite da je bilo 24 protiv a ja sam 25. Predlazem da prosvjedujete u Moskvi.Tamo ce vam Rusi dati sve slobode.

VL
BA
Bart812
17:39 07.11.2012.

Ne može, jer to nije obitelj što vi nama podvaljujete.

VL
TM
tom milles
17:56 07.11.2012.

Nije u članku navedeno dal će se ista prava odnositi i na one dečece koji završe obrazovanje u SJEMENIŠTU te nakon toga krenu u samostalan život u smislu celibata kojim su se odrekli žena no ne i istospolnih zajednica npr.r. poput fratara...?

VL
Avatar MK
MK
18:10 07.11.2012.

...Ne postoji "razno-spolna obitelj", pa mi nije jasno zasto bi postojala "isto-spolna obitelj" i zasto bi se uopce ovakav termin rabio. ...postoji samo "obitelj" i sa spolom to nema veze. "Obitelj" je "obitelj" i nakon tragicne automobilske nesrece u kojojj poginu majka i sin, i ostanu zivjeti otac i kcerka. Kakve to veze ima sa razno-spolnim ili isto-spolnim, i kakva je to sada jos obitelj na kraju krajeva, isto-spolna ili razno-spolna?! ...Prije svega sto meni upada u oko je "kontra" kada je "obitelj" u pitanju. Mislim da to sve govori o stvarnim namjerama organizacije. ..."Kontra" je poziv na destrukciju i provokaciju. Neznam zasto bi vrijeme trosili na provokatore i destruktivce, umjesto da se bavimo zdravljem "obitelji"!

VL
FA
falkye
18:28 07.11.2012.

evo što kaže o homoseksualcima poznata sociologinja dr. Milanka Vujičić: ,,Sa sociološke točke gledišta, za dijete, zdrav razvoj dječjeg identiteta izrazito je štetno da homoseksualci odgajaju dijete. Priroda priznaje samo reprodukciju, i sve ove varijetete i greške prirode moramo, htjelii - ne htjeli, odbaciti i naša planeta može opstati samo u ravnoteži između plusa i minusa... moramo biti na relaciji stroge spolne određenosti, i ja, kao sociolog i žena, smatram da je to jedini ispravan put i da se treba prema tome opredijeliti... iako je velika medijska kampanja populariziranja homoseksualnosti, i bojim se da će u skorije vrijeme biti sramota ne biti homoseksualac... tako da bi se trebalo okrenuti prirodnom ponašanju, naravno kultiviranom... ja sam za prirodne zakone."

VL
VI
vidum
18:49 07.11.2012.

Pobjegao sam s jednog drugog portala, koji doslovno guši ovakvim temama. Hvala Bogu da se i ovdje mogu osjećati "kao kod kuće".

VL
TH
thekurcula
19:55 07.11.2012.

Mogu li se venčati dva rođena brata, ili dve sestre, i ako ne, zašto ne? Pitam ovo jer ne razumem kako je moguće da su istopolni brakovi dozvoljeni ali samo ako "supružnici" nisu u bliskom krvnom srodstvu. Ko tu koga......?

VL
JA
jajan
22:21 07.11.2012.

Ima onih koji su uvijek kontra, a posebno kontra svega čega oni nemaju - kontra normalnog, velikog, veličanstvenog, prirodnog, lijepog, čovječnog, zdravog, razumnog, civilizacijskog, kulturnog, božjeg......

VL
PA
paper2cuts
23:14 07.11.2012.

mogu li ovi iz kontre za promjenu biti produktivni ? e da, ne mogu

VL
KO
korisnik2
23:55 07.11.2012.

tako je. to je najvazniji problem s kojim se ova drzava susrece. imajuci u vidu dosadasnji rad ove nesposobne kukuriku vlade ne sumnjam da ce ovaj goruci problem biti ubrzo rjesen. pa ce se lezbijke, gejevi i transrodne osobe moci skoncetrirati i svoju paznju okrenuti ka jos pokojem problemu a ne samo problemima vlastitih prava.

VL
BA
Bay
07:46 08.11.2012.

Promptno rješenje svih svojih problema mogu potražiti kod utjecajnog i nadasve empatičnog bačuške Putina u Moskvi ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.