Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hladni vjetar
Povratak na članak

'Prava' bura sve rjeđe zapuše: Stručnjak objasnio zašto

Odgovor na pitanje o buri leži u slabljenju razlika srednje temperature između naših i polarnih krajeva, time slabi jako smicanje vjetra po visini i zadržavanje sinoptičkih situacija koje pogoduju dugotrajnoj buri, objasnio je Branko Grisogon

Komentari 3

PE
Pelin
05:43 24.01.2021.

Bura puse sa sjeveroistoka a tramontana sa sjevera.

VL
RO
robidrago235
21:00 23.01.2021.

Burja, Bura, Bora. pušesa Juijskih alpa do Trsta tamo nekad 10 kilometara na lijevo ili desno ali uvjijek završava u Trstu. Kaj ni jasno ne more puhat po Rijeki ili da bog dao pa Zadru.. Imate vi tog vašeg vitravitra dosti ne trebate svojatat buru..

VL
MO
montello
19:52 23.01.2021.

ma nisu vise kao nekada

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.