Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZAJEDNO BEZ MRŽNJE'
Povratak na članak

U HND-u o govoru mržnje i radikalizaciji u društvu

Razgovarat će se i o nedopustivom odnosu prema medijima te odgovornosti političkih aktera za takvo stanje

Komentari 17

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
10:26 06.11.2020.

Hnd ekstrmni levičari ciji je bivsi predsjednik bio izbjegli srbin koji živi u beogradu i nije govorio hrvatski će odlučivati što je dobro a što je loše, zemljo otvori se.

VL
TR
Tridvajeda
10:25 06.11.2020.

HND je fantomska institucija. Naime, za postojanje Hrvatskog Novinarskog Društva najprije bi u RH morala postojati količina nepristranih, objektivnih i profesionalnih novinara za biti dio takve institucije. Nema ih, realno, 10ak u čitavoj državi. Hrvatski novinari su hrpa kupljenog mesa bez mozga, koji pišu ili pokvareno po diktatu ili pišu gluposti, a koje su produkt potkapacitiranosti novinara proizišlih iz bazena priglupe podobne i privilegirane mladosti sa fakulteta. Dokaz tome su izviješća u bilo kojem slučaju kada se sukobljavaju interesi bogatih i društva, kao npr u slučaju rada nedjeljom ili u slučaju tzv "migrantske krize". U oba slučaja 99% hrvatskih kupljenih piskarala je pisalo suprotno interesu društva i u skladu sa intetesom bogatih pojedinaca(pisali su za obvezne radne nedjelje i za puštanje ilegalnih useljenika/jeftine radne snage). Čitajući tekstove hrvatskih novinara i shvaćajući stavove kojima ti tekstovi obiluju, nekoliko puta dnevno me bude užasno sramota biti dio ovog naroda. Ne naroda koji je iznjedrio tako loše političare, nevladine udruge i gazde, jer oni su loši po inerciji stvari, već naroda čiji novinari su takvi beskičmenjaci.

VL
AN
anthropos
10:21 06.11.2020.

Šta je sad ovo? Nisam obavezan nikoga voljeti, zar to znači mržnja? U društvu je važno poštovanje

VL
Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
11:13 06.11.2020.

Ima li ekstremnijih mrzitelja od ove nakupine lijevih propagandista?

VL
TR
Tridvajeda
10:28 06.11.2020.

Pošto su od vijesti napravili robu za prodaju, naravno kopirajući iz inozemstva sve što ne valja najprije, molim da se tom HNDu počne naplaćivati porez i to onaj jednak zagađivačima.

VL
PI
Petar_Ivić
11:50 06.11.2020.

Aktivistička organizacija dijela novinara koja se pretenciozno naziva Hrvatsko novinarsko društvo, koja nedemokratskim načinom uvijek bira čelnike ekstremno lijevog svjetonazora i svojim proglasima promovira samo jedan pogled na svijet često namjerno provocira i izaziva reakcije i onda kao osuđuje te reakcije.

VL
DU
Deleted user
11:45 06.11.2020.

Hallooooo, ako nekog ne volim, ne podnosim, gadi mi se i od njega mi se diže želudac: to ne znači da ga mrzim, nego jedino ono što sam napisao prije dvotočke. Sve napisano je moje OSOBNO MIŠLJENJE koje ja imam pravo PO USTAVU javno iznositi. Ne moram biti ni fin ni pristojan ni skrušen. Kak to nekome nije jasno? Ne-ma vi-še ver-bal-nog de-lik-ta!

VL
DU
Deleted user
12:07 06.11.2020.

Moto politike i "novinarstva": samo 100% slaganje sa onim kaj ja velim je OK, sve ostalo je govor mržnje...

VL
Avatar Cornelius
Cornelius
12:31 06.11.2020.

A jel bude tema i koliko ovi "hrvatski" "novinari" potiču govor mržnje? Na "birou" je toliko sposobnih, pametnih, poštenih... al nisu mrzitelji Hrvatske i Hrvata pa za njih u ovakvim medijima nema posla.

VL
Avatar časnasestradanicasanader
časnasestradanicasanader
11:33 06.11.2020.

hoće li hnd išta reć o popu trolju i ,,pluralnoj katoličkoj udruzi iz austrije,, koju vodi pop trolj.....ili oni o tom ,,ne znaju ništa,,..znaju li oni išta o uzurpaciji vlasti i medijima koji su to hvalili..bit će da oni nikada nisu čuli za sauchu,puh,opačićku.ili za gorana milića.obišao hrvatsku i regiju trkeljajuć u svakoj epizodi o uspješnim tvrtkama pa se njegov sinčić od svih tih tvrtki odmah s faksa zaposlio na mjesto glasnogovornika vlade-opet dakle na državnu sisu

VL
NE
Neo001
15:24 06.11.2020.

HND je relikt zločinačkog komunizma, bagra orjunaška koja terorizira hrvatski narod u njegovoj državi

VL
Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
13:01 06.11.2020.

HDZ od jamljenih para u aferi BORG i ostalima plaća medije već više od godine dana. Naši mediji su gomila pamfleta plaćenigh od HDZa. Jel to govor mržnje ili?

VL
DU
Deleted user
11:36 06.11.2020.

Koga smeta razgovor o govoru mržnje i radikalizaciji u društvu? Naravno, one koji žele radikalno, konzervativno društvo bez liberalnih sloboda i onim koji je vlast i ego su jedne od najvećih neispunjenih želja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.