Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
baština
Povratak na članak

'Pranje' zidova otkrilo prekrasne ornamente i slike na zidovima

Stručnjaci navode da se zbog raskošnih oslika grubišnopoljska crkva izdvaja kao jedna od rijetkih u Hrvatskoj

Komentari 3

MI
Milutin
21:10 29.11.2014.

ikone? zanimljivo.

VL
Avatar dinarskivuk37
dinarskivuk37
05:09 30.11.2014.

Kakva bi bila reakcija da su otkrili titovu sliku? Sigurno ta mala crkvica bila bi premalena, kad bi navalili kukurikovci, josipovci, mesici milanovici, pusici . oh zaboravijo sam Pupovca Stanimirovica, Seselja, Nikolica I druge titove nostalgicare.

VL
Avatar dras32
dras32
19:06 29.11.2014.

I jos da nisu unistili kapelu gospe lurdske sa izgradnjom spilje koja zauzima 3/4 iste te kapele i koja vise ni ne lici na kapelu jer je gospin kip visine cca 2metra,cijela špilja cca 3,5m a kapela iza svega toga se ni ne vidi.Bas me zanima jesu pitali konzervatorski zavod smiju li to uopce gradit.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.