Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRADONAČELNIK VRGORCA
Povratak na članak

Pranić: Vatrogasci nam se drogiraju. Policija mora krenuti u akciju

- Granično smo mjesto. Krenite u akcije i prestanite voditi politiku nezamjeranja u malom gradu inače je pitanje vremena kada će se pojaviti još jedan “Filip Zavadlav" - poručio je Pranić.

Komentari 4

NE
Neo001
15:49 29.07.2020.

Hrvatsak ima previše vatrogasaca koji 90 % ne rade ništa, a DVD-ovi su samo za derneke i parade.Trebalo bi organizirati u svakoj jedinici dežurne koji bi se mogli premještati po potrebi u bilo koji dio Hrvatske

VL
LU
Lucija23
18:12 29.07.2020.

prvo sve u saboru testirati....droga svima a ne samo njima.😤😤😤

VL
II
Ivo@Ivano.
12:47 29.07.2020.

Zašto je problem provoditi zakonske odredbe, pravilnike i uredbe ? Zato što to nekima odgovara jer bi se primjenom tih odredbama i sami kompromitirali šefovi u tim organizacijama, udrugama, Općinama, gradovima DVD ima, policiji ,vojsci ,klubovima, Saboru, sindikatima itd itd.. Dbi viču " držite lopova " a lopov je uvijek netko treći , nikad evo ga kraj mene ili evo me, ja ću se prvi testirati na kokain, THC i sl.

VL
RU
Rubikon
00:20 29.07.2020.

Ajde Pranicu ne rise dvd je mlađa ekipa i svi zaspale joint ka da ti nisi a te svoje frustracije šta nisi prošla na izborima zadrži za sebe izdao si Most i otiša sa Dalijom vratilo ti se a neš više ni gradonačelnik biti samo da znaš

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.