Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIMINALNA ORGANIZACIJA POSLOVALA KAO KORPORACIJA
Povratak na članak

VIDEO Prali novac, na svaki milijun eura uzimali proviziju od pet posto pa dnevno zarađivali 250.000 eura

O poslu je pregovarao sada uhićeni vođa kriminalne skupine koji je za novac drugih kriminalaca, koji je uzimao kako bi ga oprao, uzimao proviziju

Komentari 3

PE
Pericabad
09:38 06.05.2022.

Ako kome treba, racun mi je prilicno prazan, uzimam proviziju 4%, znaci konkurencija sam ovim deckima. Navalite dileri, cim uzmem milju stajem :)))

VL
DQ
Dq
09:28 06.05.2022.

Ako imaš na računu ili u imovinskoj kartici ogromne vrijednosti , a za to nemaš porijeklo , ni plaćene poreze , , .....e onda nisi ti kriv , već korumpirani sustav i država u kojoj je tak nekaj moguće.

VL
Avatar patkovic
patkovic
09:37 06.05.2022.

kod nas se pere lova "savjetodavnim" tvrtkama

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.