Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
horor priča

Pozvali je da živi kod njih, pa je tukli, tjerali da krade i prosi zbog čega se dva puta pokušala ubiti

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
01.07.2019.
u 12:57

Sumnja se da je 30-godišnjak došao u bolnicu gdje joj je prijetio da će joj ubiti roditelje ako išta od onog što joj se događalo ispriča policiji.

Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru pokrenulo je istragu protiv tri osobe u dobi od 25, 55 i 30 godina, inače stranaca sa stalnim boravkom u Hrvatskoj, koje sumnjiči za trgovinu ljudima.

Sumnja se da je 55-godišnjak u rujnu 2017. upoznao tada 16-godišnjakinju, kojoj je predložio da dođe živjeti kod njega te dvije žene u dobi od 25 i 55 godina. Djevojka je na to pristala, nakon čega ju je trojka od rujna 2017. do 18. lipnja 2019. tjerala da odlazi u trgovine i krade razne proizvode. Kada bi 16-godišnjakinja to odbila napraviti, trojac iz pakla ju je fizički kažnjavao te joj je prijetio. Ukradenu robu davala je 30- godišnjaku koji ju je preprodavao, a novac zadržavao za sebe.

Njega se sumnjiči i da ju je tjerao da prosi, a kada djevojka više nije mogla trpjeti psihičku i fizičku torturu, pokušala se ubiti. Kada se oporavila trojka ju je ponovo tražila da krade. Ona se tome usprotivila pa su je ponovo počeli tući i zlostavljati, a ona se ponovo pokušala ubiti te je hospitalizirana.

Sumnja se da je 30-godišnjak došao u bolnicu gdje joj je prijetio da će joj ubiti roditelje ako išta od onog što joj se događalo ispriča policiji. Na koncu, djevojka ili netko drugi sve je ipak prijavio policiji, pa je trojac iz horora uhićene te je pritvoren.

Komentara 2

DU
Deleted user
14:20 01.07.2019.

ajde nacionalnost da čujemo... romi,srpski državljani ziher. Branite vi svoje, jasno nam je.. Da je bio svećenik ili branitelj u naslovu bi bilo odmah

SA
samoborka
20:23 01.07.2019.

I ja pitam; Romi ili Srbi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije