Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Porezna uprava
Povratak na članak

Poznato tko i pod kojim uvjetima može tražiti odgodu plaćanja poreza

Novost je da odgodu plaćanja PDV-a mogu tražiti i mali poduzetnici koji u prethodnoj godini nisu imali  promet veći od 7,5 milijuna kuna.

Komentari 6

KR
kronika20
15:59 24.03.2020.

Državu očekuje crni scenario na samo sa virusom nego i financijski, zato hitno treba rezati plaće u državnom sektoru, predsjedniku države i sličnim parazitima, otpustiti sve nepotrebne sa proračuna, plaćanja svim udrugama, agenicijama, limitirati mirovine, umanjiti socijalna davanja onima kojii nisu nošta pridonjeli ovom društvu... ako to ne učinimo danas, sutra može biti prekasno.

VL
ST
stefj
15:36 24.03.2020.

Nevjerojatno je da se država i paradržava ne žele odreći niti lipe, te opet pomažu samo tvrtkama u nevolji. Znači da bi ti država pomogla ili ti olakšala moraš biti problem... Opet ispada da su idioti oni koji rade dobro, izvoze, uredno plaćaju poreze i trebaju kredite za poslovanje, a ne preživljavanje. Što je s nama koji imamo preplaćen PDV, za sada nemamo problema, ali sigurno ćemo uskoro imati?...

VL
DU
Deleted user
15:31 24.03.2020.

Poduzetniku koji je ostao bez prihoda nuditi samo odgode obveza, a ne i ukidanje je nikakva mjera i nikakva dugoročna pomoć. Itd.

VL
SP
Split71
15:06 24.03.2020.

Ja sam siguran da ce na tom spisku se nac onaj manjeg rasta celavi,braca sta se krevelje po HRTu,onaj sa bruna....

VL
OR
Orilogorilo
14:52 24.03.2020.

Vlast casti sakom i kapom. Posudit ce novce za prezivit ovu g, a nas sve raznim odgodama na kraju duplo iskamatariti. A prave se da nam poklanjaju nesto. Okolo po europi poduzetnici oslobodeni svega do kraja g.. Nasa vlast je hrpa sibicara.

VL
Avatar Gelipter
Gelipter
15:10 24.03.2020.

U ovakvim situacijama se bira tko može a tko ne?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.