Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužnica

Poznati splitski trener optužen za pedofiliju: Dječaka ljubio u usta i dirao po anusu

Policija/Ilustracija
Marko Prpic/PIXSELL
24.04.2018.
u 21:36

Trener je dječaka vodio u više navrata u svoju kancelariju zahvaljujući postignutom povjerenju te ga je neprimjereno ljubio u usta i od njega zahtijevao da ga također poljubi u usta

Poznati splitski 30-godišnji nogometni trener Ivan I., koji je dosad radio s djecom u mnogim klubovima na području Splita, optužen je za spolno zlostavljanje i iskorištavanje djeteta (bludne radnje), odnosno spolnu zlouporabu djeteta mlađeg od petnaest godina, piše Slobodna Dalmacija.

Općinsko državno odvjetništvo tereti ga da je tijekom 2016. godine, odnosno do kolovoza te godine, kao nogometni trener 12-godišnjem dječaku slao enormno velik broj neprimjerenih SMS poruka, i to u većini u kasnonoćnim satima. Sve je to činio, po optužnici, zato da bi pridobio njegovu naklonost i uspostavio "osobitu emocionalnu vezu kako bi ga u cilju zadovoljavanja svoje seksualne potrebe seksualno zlostavljao".

Trener je dječaka vodio u više navrata u svoju kancelariju zahvaljujući postignutom povjerenju te ga je neprimjereno ljubio u usta i od njega zahtijevao da ga također poljubi u usta. Jednom ga je prilikom dirao po anusu 'provjeravajući ima li nešto što mu smeta'.

Odvjetništvo u optužnici traži da sud kazni nogometnog trenera s jednom godinom zatvora i da mu izrekne sigurnosnu mjeru zabrane obavljanja posla kojim se bavi.

Komentara 38

GU
Gustirna
23:18 24.04.2018.

Ovaj je vec na sudu a nismo culi prije nista o tome ...zasigurno je njihov ili sdp-ovac jer kada je svecenik u pitanju to se pise mjesecima prije optuznice..

SD
sdpesticid
23:04 24.04.2018.

vrijeme je da se neki zakoni iz usa ''preslikaju'' u naše zakonodavstvo što se tiče ovih pedofila, krajnje vrijeme.

Avatar babas
babas
01:00 25.04.2018.

To je homoseksualac pedofil, takvi uvijek bolje prolaze jer LGTB udruge,babe i žabe se bore za njihova ljudska prava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije