Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ALLIANZ ARENI

Poznati njemački kuhar Alfons Schuebeck priprema istarske delicije

Foto: NordPhoto/PIXSELL
22.02.2019.
u 19:10

Istra je, inače, cijeli tjedan u režimu Match Day Presentera, što znači da se vezano uz utakmicu Bayerna s Herthom Berlin prezentira kao domaćin kroz različite promotivne kanale tri dana prije utakmice i tri dana poslije utakmice.

Čak 40 posto njemačkih turista koji posjećuju Hrvatsku dolazi iz Bavarske, a ako među Bavarcima ima onih koji još ne poznaju našu zemlju ovih su dana mogli dosta čuti i naučiti. Osim nastupa Hrvatske na minhenskom sajmu turizma f.re.e. u toku je i promotivna kampanja Istarske turističke zajednice s legendarnim nogometnim klubom Bayern iz Münchena.

Sutra, na dan utakmice Bayerna i berlinske Herthe u Münchenu,  održat će se prezentacija za vlasnike, strateške partnere i posebne uzvanike Bayerna u Allianz areni, preciznije u Siemens cooking lounge areni. Na prezentaciji za 40 osoba kuhat će poznati njemački kuhar Alfons Schuebeck, ali pripremat će istarske delicije.  

Posebno će biti održana i vodena degustacija extra djevičanskog maslinovog ulja koju će voditi Chiavalon.  Istra je, inače, cijeli tjedan u režimu Match Day Presentera, što znači da se vezano uz utakmicu Bayerna s Herthom Berlin prezentira kao domaćin kroz različite promotivne kanale tri dana prije utakmice i tri dana poslije utakmice. 

I, dakako, za vrijeme samog susreta dvaju nogometnih rivala. Tijekom utakmice , u poluvremenu,  na digitalnim panelima vrtjet će se vizuali Istre, na glavnom ekranu prikazati promotivni film te regije,  a pucat će se i tobožnji penali na gol s velikim vizualom Istre.  

Tko, pak, od njih pogodi rupe u platnu, osvojit će sedmodnevni boravak u Istri. Inače, Istarska turistička zajednica s Bayernom je potpisala trogodišnji ugovor o suradnji, a sutrašnje događanje samo je jedan od cijelog niza aktivnosti. 

Ključne riječi

Komentara 1

SE
serđo12
22:27 22.02.2019.

Najbolje su tripe s palentom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije