Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobrotvorni koncert
Povratak na članak

Brojni poznati koncertom podržali obnovu no kill skloništa

Održani dobrotvorni koncert samo je dio projekta koju provodi čakovečka udruga Prijatelji životinja i prirode s partnerima kojim se ciljano izgrađuju nova dvorišta za pse i skladište

Komentari 2

MA
Marko1337
16:12 01.11.2018.

Svašta ima u takvim udrugama. Toj udruzi smo dojavili u više navrata da ugiba pas kojeg je udario auto u stražnji dio tijela. Nije se otkrilo čije je to pas, a nitko mu nije mogao olakšati muke, osim što su ga hranili. Tako je jadni pas umirao tjedan dana, a da se nitko od tih himanitaraca nije pojavio. Oni bi samo hranili zdrave životnije i teško ih daju sa raznim nebuloznim uvjetima, jer tako si čuvaju brojčano stanje da mogu izvlačiti novac.

VL
Avatar rubinet
rubinet
18:03 01.11.2018.

No kill..animal hero?? Pa što je ovo? Jesmo li u Hrvatskoj ili u Massachusetts USA?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.