Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saomai

Poznata YouTuberica posula se pepelom: Nisam mislila ništa loše o Hrvatskoj

10.07.2020.
u 10:35

Naposljetku, Saomai je pohvalila Hrvatsku i gostoprimstvo vlasnika apartmana

Youtuberica Saomai iz Austrije došla je na ljetovanje u Hrvatsku. Za njezin odmor saznalo se putem društvene mreže Tik Tok na kojoj objavila kako se šokirala nakon što je vidjela izgled apartmana kojeg je iznajmila u blizini Opatije. 

– Jučer sam došla u Hrvatsku, u prekrasan grad Brseč, a sada ću vam pokazati apartman. Možete li vjerovati? Odvratno – rekla je blogerica pokazujući apartman u kojem se nalazi jedan bračni krevet i kuhinja, a koji nalikuje na stariju, neuređenu garsonijeru. 

Cijena apartmana bila je oko 600 kuna po noćenju. Budući da Saomai nije željela tamo spavati, provela je noć na plaži. Nakon što je objavljen video u kojemu se youtuberica žali na smještaj, objavila je novi kako bi se opravdala od ružnih komentara koji su joj pristizali.

– U hrvatskim sam novinama. Prošli tjedan posjetila sam prelijepu i nevjerojatnu Hrvatsku i provela sam noć u Brseču. Mediji su se raspisali o mom videu u kojem sam komentirala smještaj u Brseču. Bila sam tamo s prijateljicom i bile smo razočarane apartmanom, mislim da ne vrijedi cijenu koju sam platila. Imala sam ideju provesti noć na plaži i to je na kraju bila jedna od najboljih noći koje sam imala. Apsolutno je bilo vrijedno spavati vani – rekla je.

Naposljetku, Saomai je pohvalila Hrvatsku i gostoprimstvo vlasnika apartmana, pišu 24sata

– Ne želim da se moje riječi interpretiraju na ružan način jer sam se predivno provela u Hrvatskoj. Lokacija tog apartmana najbolja je koju možete dobiti u Brseču jer je pokraj plaže. Vlasnici apartmana su dragi, prijateljski raspoloženi ljudi i rekli su nam da možemo provesti još jednu noć tamo besplatno, stoga nisam ljutita na njih. Želim natrag u Hrvatsku – rekla je. 

Komentara 2

NI
niko63
11:12 10.07.2020.

Nije se ona posula pepelom nego nije željela da hrvatski mediji pogrešno interpretiraju ono što je ranije objavila. 83 € u takvom apartmanz za noć u Brseču, i onda kukaju da nemaju gostiju.

AN
Antifa2O2O
11:01 10.07.2020.

Samo nas sramote, a nisu svjesni da više nije kao prije. Danas sve u sekundi završi na internetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije