Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETOVANJE DROGAMA

Poznata vrijednost rekordne količine zaplijenjene droge, zavrtjet će vam se od iznosa...

marihuana
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL/ILUSTRACIJA
11.03.2019.
u 21:06

Drogu su spremali u dva skladišta u Varaždinu, a policija je zaplijenila 480 kilograma marihuane i više od 2,4 kilograma amfetamina procijenjenih na 5,1 milijun kuna.

Poznata je vrijednost rekordne količine droge zaplijenjene prošlog tjedna na varaždinskom području.

Županijsko državno odvjetništvo je provelo prva ispitivanja uhićenog 38-godišnjeg hrvatskog državljanina i 33-godišnjeg Crnogorca i donijelo rješenje o provođenju istrage protiv njih dvojice, ali i još jednog hrvatskog državljanina rođenog 1976.

Osumnjičeni su za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama. Policija je zaplijenila čak 480 kilograma marihuane i više od 2,4 kilograma amfetamina, procijenjenih na 5,1 milijuna kuna!

Drogu su spremili u dva skladišta u Varaždinu, s time da je 240 kilograma dovezao 33-godišnjak 5. ožujka teretnim vozilom s priključnim vozilom u kojem je droga bila skrivena u posebnim tajnim spremnicima.

Policijski službenici su uhitili 38-godišnjaka i 43-godišnjaka u noći 6. ožujka, kad su se ta dvojica s kombijem dovezla do skladišta radi utovara i daljnje distribucije droge namijenjene tržištu Europske unije.

Izbjegao sigurnu smrt: Prolazio kraj kafića, pogledajte što se dogodilo sekundu kasnije

Ključne riječi

Komentara 2

KU
kupatilo
02:18 12.03.2019.

Nikom nista.Pojeo vuk magare.Vazno dasu oni babu kaznili za pecenje rakije sa 2700 kuna.

BL
bljak007
21:47 11.03.2019.

Pa kaj je to 5,4 miliona, to je par kava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije