Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nađena dva tijela

Nagađa se o uzroku pada vojnog helikoptera: Pilot nije vidio žicu ziplinea?

Radio Drniš
21.06.2023.
u 13:26

Na terenu su Hitna pomoć, vatrogasci i HGSS. Područje nadlijeće helikopter. Navodno je pao mađarski helikopter, a pilot nije vidio kabel?

Vojni helikopter srušio se danas na području Pakova sela u Šibensko-kninskoj županiji. Nije riječ o helikopteru Oružanih snaga Republike Hrvatske, već je navodno pao mađarski helikopter koji je bio kod nas na obuci.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, pilot nije uočio žicu od ‘ziplinea‘ te je zapeo za nju. Letjelica je pala i odmah se zapalila. Tako za 24sata nagađaju mještani. N1 donosi kako je pronađena olupina i dva tijela. HGSS je za Večernji list potvrdio kako se i dalje traži treći član posade.

Na terenu su Hitna pomoć, vatrogasci i HGSS. Područje nadlijeće helikopter.

MORH kaže kako će o svim novim informacijama pravodobno obavijestiti javnost. Dosad su objavili kako su helikopter Mi-171 Sh i avion Pilatus HRZ u potrazi su za vojnim helikopterom koji se srušio. 

Sve o padu helikoptera iz minute u minutu čitajte OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 13

NO
Nordik
14:23 21.06.2023.

Zipline? Jel bio ispravno označen? Isto kao i sajle u šumi za motoriste.

Avatar Cohen
Cohen
15:04 21.06.2023.

Koji Zakon ili podzakonski akt regulira postavljanje ziplinea? Kojim uvjetima mora odgovarati, gdje se smije postavljati, kome se mora dojaviti? Istražite.

Avatar Cohen
Cohen
15:14 21.06.2023.

Nad Čikolom zipline Šibenik?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije