Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOJICA OZLIJEĐENA

Poznat razlog premlaćivanja mladića u tramvaju: Jedan potez 23-godišnjaka bio je okidač

Napad u tramvaju
Foto: Screenshot
1/3
26.09.2022.
u 18:00

- Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su u zakonskom roku predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu - naveli su ranije iz policije

U tramvaju na području Trga bana Josipa Jelačića, dvojica su muškaraca 18. rujna oko 3.20 sati tjelesno napala dvojicu 23-godišnjaka pri čemu je jedan 23-godišnjak teško, a drugi lakše ozlijeđen.

Kako je jučer izvijestila Policijska uprava zagrebačka, policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom i 20-godišnjakinjom zbog sumnje da su zajedno počinili kazneno djelo "Teška tjelesna ozljeda“ na štetu 23-godišnjaka i kazneno djelo "Nasilničko ponašanje“ na štetu drugog 23-godišnjaka.

- Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su u zakonskom roku predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu - naveli su iz policije. 

Okidač sukoba bila je, navodi Jutarnji.hr, zapaljena cigareta u tramvaju. Naime, jedan od 23-godišnjaka odlučio je pušiti za vrijeme vožnje pa su ga 36-godišnjak i 20-godišnjak napali. 

Strašan incident, podsjetimo, snimljen je te se proširio društvenim mrežama. Na snimci se može vidjeli kako je jedan muškarac nekoliko puta udario drugoga koji je sjedio. Udario ga je po licu, nogom u područje trbuha, a zatim i šakom u glavu. Dvojica muškaraca, 20-godišnjak i 36-godišnjak, u subotu su uhićena. 

VIDEO Strašan incident u tramvaju u Zagrebu: Huligani tuku mladiće


 
Ključne riječi

Komentara 47

MT
makan tahi
18:56 26.09.2022.

trebala bi u javnom prijevozu stajati upozorba da je pušenje zabranjeno zbog rizika od prebijanja

Avatar Milisav_Gabo
Milisav_Gabo
18:11 26.09.2022.

Reda mora biti ! Ako je pušenje u tramvaju zabranjeno, onda to znači da nije dopušteno te prekršitelj mora biti sankcioniran...

Avatar popajce
popajce
20:00 26.09.2022.

Pušenje stvarno opasno po zdravlje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije