Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IUSTITIA ET PAX
Povratak na članak

Pozivamo vjernike da odbace i osude nasilje

'Komisija oštro osuđuje svaki oblik govora mržnje i nasilnog ponašanja jer je to u potpunoj suprotnosti s općeljudskom uljudbenošću i poštovanjem dostojanstva svake ljudske osobe'

Komentari 5

Avatar boros
boros
10:56 14.02.2019.

...super,napokon nesto pametno i od NJIH,ali...dali se to odnosi na sva nasilja...? EXS itd...amen

VL
MA
marejelusic
12:48 14.02.2019.

E moj Biskupe pogledaj prvo svoj dom neke majke tvojih svecenika iskoristavaju svoju djecu Svecenike da bi vlastitim braci i sestrama nanosila dusevne boli.

VL
SV
svakogdana
10:46 14.02.2019.

e moja crkvo kuda ideš, kao protiv nasilja a ljudi koji vrše nasilje nad zdravim razumom,škegrini i šeksovi satrapi uredno sjede u prvom redu u crkvama i biskupi idu po domjencima s istima. jeste li vi glupi pa ne znatee na koji način je stvorena ova vlada, kako se održava na vlasti i kako si je kao cilj zadala protjerivanje stanovniak iz hrvatske kako bi onda naši ekonomski apostoli preuzeli privatnu imovinu za kunu i preprodali je strancima.

VL
GO
GorenjeHiSense
10:31 14.02.2019.

Krist ucia kako triba volit....a kako RKC vjernici pa i svecenici vole manjine u hrvatskoj, homoseksualce, izbjeglice, ne- desne politicke stavove.... Nadajmo se da ce se RKCovi vjernici pocet tako ponasat i da ne ostane samo kod rijeci.

VL
SK
Skviki
11:14 14.02.2019.

Pitam se dali ta komisija prati štampu. Istupi Pupovca u saboru, pa riječi Vedrane rudan, koja kaže: ----Obični Hrvati su jedinica za kretene, Tuđman je retardirani sin, a Kolinda predsjednica slučajne države. Zatim kaže ta ista da ona mrzi te obične Hrvate.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.