Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Živi Zid

Preporučili svojim biračima za 2. krug: Dopišite broj 3 i zaokružite ime Ivana Sinčića!

Ivan Sinčić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
29.12.2014.
u 11:50

– Dragi prijatelji Živog zida, pozivamo vas da izađete na drugi krug predsjedničkih izbora i na vaš glasački listić dopišete broj 3 i zaokružite Ivana Sinčića, kako biste spriječili da ga birački odbori pribroje kandidatima HDZ-a ili SDP-a – napisali su na Facebooku.

Na Facebook-stranici Živog zida jutros je osvanula poruka u kojoj svoje simpatizere pozivaju da izađu na drugi krug predsjedničkih izbora te na glasački listić dopišu broj 3 i zaokruže ime Ivana Sinčića, njihovog predsjedničkog kandidata koji je na jučer održanim predsjedničkim izborima prema neslužbenim rezultatima DIP-a dobio manje glasova od Ive Josipovića i Kolinde Grabar Kitarović i nije prošao u drugi krug.

''Dragi prijatelji Živog zida, pozivamo vas da izađete na drugi krug predsjedničkih izbora i na vaš glasački listić dopišete broj 3 i zaokružite Ivana Sinčića, kako biste spriječili da ga birački odbori pribroje HDZ ili SDP kandidatima. Želimo poslati jasnu poruku, a to je da ni u snu nemamo namjeru podržati kandidate koji organizirano rade na gospodarskom i moralnom uništenju Hrvatske'', napisao je Živi zid na Facebooku.

Podsjetimo, Sinčić je nakon neslužbenih rezultata jučer na pitanje hoće li pozvati svoje glasače da u drugom krugu podrže nekog od kandidata, odgovorio da iz moralnih razloga to ne može učiniti. 

Da iz savjesti ne može podržati nikoga, Sinčić je ponovio i ranije jutros u intervjuu za N1.

– Stalno me pitaju što s tim ljudima, a ja im kažem: ljudi odlučite prema svojoj savjesti, ja ne mogu iz savjesti podržati nikoga jer se borim protiv tih stranaka. Iznevjerio bih sve moje ljude kada bih dao takvu preporuku – dodao je Sinčić i rekao kako nakon rezultata s njim nije kontaktirao ni jedan kandidat. Više možete pročitati ovdje.

 

 

>> 'Oslobodit ćemo Hrvatsku i učiniti je onakvom kakva je oduvijek trebala biti' 

>> Živi zid je pobjednik. Ne mogu preporučiti nijednog kandidata'

Komentara 32

Avatar Maryo
Maryo
12:16 29.12.2014.

Slažem se, Sinčiću. Ja sam glasao za tebe i sigurno bih dodao ispod 3. Ivan Sinčić i 3 zaokružio DEFINITIVNO ali onda takvi listići bi se tretirali ko ništavni, ne? Ovako cu glasat za Kolindu jer ne želim lignju opetet za predsjednika!!

BU
Bulaba
11:51 29.12.2014.

To je jedino pametno, obzirom na 300.000 lažnih Baukovih birača koji su dali glas Josipoviću u prvom krugu, sad jugokomunjare pucaju i na dobar dio ostalih. Svi na izbore i na bilo koji način označite listić da ih Bauk i udbaška ekipa ne bi pripisali crvenom Ivi.

SP
Spezispezi
12:12 29.12.2014.

Podrzavam ! Na iducim parlamentarnim izborima biti ce oba su pala. Vrijeme je promjena a nadam se i prijevremenim izborima dok sva mladost jos nije pobjegla preko grane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije