Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABIO SE U KOLONU AUTA

Pozitivan na drogu: Rumunj koji je probio rampu u Okučanima bio pod utjecajem opijata, ozlijeđeno 19 osoba

Prometna nesreća
Foto: Radio Nova Gradiška
1/4
24.03.2024.
u 09:48

Neslužbeno se doznaje i da je kamion kojim je izazvao prometnu nesreću bio natovaren i da je s autoceste sišao iz smjera zapada, odnosno Zagreba. Još uvijek se utvrđuje je li uopće trebao završiti na cesti prema graničnom prijelazu.

Poznato je sve više detalja o teškoj nesreći kod graničnog prijelaza Stara Gradiška, kada je teretnjak, kojim je upravljao rumunjski državljanin, udario u 15-ak vozila koji su stajali u koloni. Vozač je, prema prvim rezultatima, bio pozitivan na drogu.

– Za sada imamo preliminarni rezultat testa na droge 35-godišnjeg vozača kamiona, državljanina Rumunjske koji je prouzročio prometnu nesreću, i on je pozitivan. Još se čekaju rezultati pretrage krvi i urina kako bi potvrdili test. Vozač je još u prostorijama policije, a nakon što u potpunosti bude okončan očevid, bit će predan pritvorskom nadzorniku, a upućen nadležnom državnom odvjetništvu – rekao je za 24sata Tomislav Kovačević, djelatnik za odnose s javnošću PU Brodsko posavske.

Neslužbeno se doznaje i da je kamion kojim je izazvao prometnu nesreću bio natovaren i da je s autoceste sišao iz smjera zapada, odnosno Zagreba. Još uvijek se utvrđuje je li uopće trebao završiti na cesti prema graničnom prijelazu.

U Opću bolnicu Nova Gradiška zaprimljeno je 19 ozlijeđenih, od koji četvero ima teške ozljede, politurame, a dvoje je upućeno na daljnje liječenje u Zagreb.

VEZANI ČLANCI:

U novogradiškoj bolnici trenutno je zadržan jedan teško ozlijeđeni, dok je drugi teško ozlijeđeni na osobni zahtjev pušten. Svi lakše ozlijeđeni u prometnoj nesreći tijekom noći su nakon ukazane liječničke pomoći pušteni da dalje nastave put prema BiH.

Prometna nesreća
1/4

Komentara 1

TO
Toronto20
01:30 25.03.2024.

Svakodnevno vidjam u centru Zagreba jurcanje mladih ,obicno voze mercedes ili bmw.Policije nigdje a drogirani sto posto.Tko jurca po centru sto na sat nego osoba pod nekim dopingom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije