Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Vrkić:

'Pozdravljam dolazak predsjednice u Osijek i što postoji interes za rješavanje problema'

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Branimir Bradarić
1/4
04.06.2018.
u 11:23

Vrkić smatra kako je Vlada poduzela je niz vrlo konkretnih koraka i da je predsjedničino propitivanje "apsolutno u redu" jer se kroz to vidi da svatko radi svoj dio posla.

Osječki gradonačelnik Ivan Vrkić u ponedjeljak je ocijenio korisnim višednevni boravak predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović u Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji, ocijenivši kako je dobro što postoji nacionalni interes za rješavanje lokalnih problema.

Na upit novinara da komentira četverodnevno premještanje predsjedničina Ureda u tu ovu županiju, Vrkić je kazao kako je zadovoljan posjetom, a podsjetio je i na sjednicu Vlade u Osijeku 1. prosinca prošle godine, kada su potpisani ugovori za projekte vrijedne dvije milijarde kuna i "kada je Vlada najavila jedan drugačiji odnos prema Slavoniji".

Kolinda Grabar-Kitarović
1/10

Dobro je da postoji nacionalni interes za rješavanje naših lokalnih problema i zato podržavamo dolazak predsjednice i mislim da je to bilo korisno, ocijenio je Vrkić.

Smatra kako je ova Vlada poduzela je niz vrlo konkretnih koraka i da je predsjedničino propitivanje "apsolutno u redu" jer se kroz to vidi da svatko radi svoj dio posla.

Za nas koji ovdje živimo najvažnije je da iz toga izvučemo zaključak kako imamo partnere na državnoj razini, ali najveći dio posla ćemo morati sami odraditi, kako bismo podigli gospodarsku aktivnost i zapošljivost i tek tada možemo govoriti da će naši ljudi živjeti bolje, a djeca ostajati u Osijeku,  istaknuo je gradonačelnik Vrkić.

Komentara 4

Avatar siva_sova
siva_sova
12:19 04.06.2018.

adeze trolovi napadaju pernara jer samo kritizira i ne nudi riješenje, a u isto vrijeme hvale kolindu, a šta to ona drugo radi nego kritizira, hoda se naslikavat uokolo i ne nudi riješenja ?

Avatar yumamic
yumamic
14:23 04.06.2018.

Najzgodnija političarka na Balkanu, u EU, a možda i na svijetu. Šteta što su ukinuli onaj čin Vrhovnika, bijela uniforma, admiralska šapka i minica bi joj baš pristajali. Ima dobru liniju, skinula je nešto kila, super...samo tako.

CI
cinbenik
12:27 04.06.2018.

Samo ti pozdravljaj,no analiza kaze drugacije...Sjetimo se samo kada je Kolinda djelovala neprijateljski u Osijeku prema puno legalnijoj vladi i presedniku RH...kada jen koketirala sa laznim domoljubom Sukerom ,kada su zlorabili HNS i Hrvatsku reperezentaciju,kada je napadala obnovu od poplava.....Sve je to pomoglo da postane presednica podjela i raseljavanja Hrvata.....Dovoljno je samo uprediti brojno stanje Hrvata od njene pojave,i brojno stanje pod njenim djelovanjem podjela i rastjerivanja Hrvata...Ako je to za pozdravit.....onda nemoramo ni postojati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije