Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatrogasci na terenu

VIDEO Požar u tvornici za preradu ribe u Kaštel Novom: Situacija je ozbiljna, stvorio se gusti dim

Kaštel Novi: Vatrogasci ugasili požar u tvornici za preradu ribe
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/9
25.08.2020.
u 08:16

Milivoj Taslak, zapovjednik kaštelanskih vatrogasaca, kaže kako je situacija dosta ozbiljna te da se stvorio gusti dim koji vatrogascima otežava posao

Zapalila se tvornica za preradu ribe u Kaštel Novom. Vatrogasci su dojavu o požaru zaprimili u 6.42 sati. 

Radno vrijeme je od 7 sati, tako da u trenutku izbijanja požara u tvornici nije bilo ljudi. - Ovo je užasno, išli smo prošetati i cijeli smo smrdjeli. Bilo je teško za disati već na 100 metara u ulici. Gore plastični paneli pa je smrad jako nesnosan - ispričao je čitatelj za 24sata.

Na terenu je pedesetak kaštelanskih vatrogasaca s desetak vozila. Prema prvim informacijama, požar se proširio i na dio tvornice gdje se nalazi hladnjača i koji je nedavno renoviran. Uzrok će se utvrditi nakon što vatrogasci ugase požar, a sigurno je da će materijalna šteta biti velika, javlja Dalmatinski portal.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
09:52 25.08.2020.

Tamo je mnogo ulja koje gori, vani su visoke temperature i vjerojatno nisu provedene procjene rizika po kritičnim točkama i adekvatno opremanje tvornice i obuka osoblja za rad u skladu s takvim procjenama.

SL
Slavik
09:33 25.08.2020.

Netko se rijesava konkurencije?

FA
fajlpz
10:58 25.08.2020.

Za par mjeseci apartmani zimmer frei.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije