Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U TIJEKU

Tragična nesreća u šibenskoj tvornici: Poginuo mladi radnik

Vatrogasci evakuirali stanare iz stana u kojemu je izbio požar
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
19.08.2020.
u 09:55

"Svi smo u velikom šoku, ovako nešto u tvornici se nije dogodilo preko 30 godina", kazala je Nina Potočnik, voditeljica za odnose s javnošću u Grupi Impol

Mladi radnik poginuo je u utorak popodne u tvornici Impol TLM, u šibenskoj gradskoj četvrti Ražine, potvrdila je glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor.

"U utorak oko 17,19 sati zaprimili smo dojavu da je u tvornici u gradskoj četvrti Ražine ozlijeđen jedan radnik. Izlaskom na teren policije i hitne pomoći utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem radniku koji je radio na stroju za rezanje blokova. U 18.10 sati u Općoj bolnici Šibensko-kninske županije konstatirana mu je smrt", rekla je Kosor.  Policija će o toj teškoj nesreći na radu izvijestiti Županijsko državno odvjetništvo. 

Navodno se radi o Jakovu Jeliću, bivšem vrataru Šibenika i nekoliko drugih klubova iz okolice.

Voditeljica za odnose s javnošću u Grupi Impol Nina Potočnik rekla je kako o detaljima nesreće ne mogu izlaziti u javnost jer je istraga u tijeku. 

"U tijeku je istraga, sve nadležne institucije bave se slučajem te za sada ne možemo davati nikakve informacije. Svi smo u velikom šoku, ovako nešto u tvornici se nije dogodilo preko 30 godina. Suosjećamo s obitelji stradalog radnika", istaknula je Potočnik.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije