Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČAKOVEC

Požar u drvenoj baraci: 67-godišnjak zadobio ozljede opasne po život

pozar
Foto: Kristijan Herceg/PIXSELL
18.06.2020.
u 11:00

Vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu, gdje je zadržan na liječenju

U Kolodvorskoj ulici u Čakovcu noćas oko 1 sat izbio je požar na drvenoj baraci u kojoj se nalazio 67-godišnjak koji je zadobio teške ozljede opasne po život. Vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu, gdje je zadržan na liječenju.

U požaru su u potpunosti izgorjele dvije drvene barake i nagorjela još dva objekta - drvena baraka i zidana građevina. Nagorjelo je i krovište obiteljske kuće u Ulici Elemera Vajde, u vlasništvu 66-godišnjaka. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno.

Tijekom današnjeg dana na mjestu događaja obavit će se očevid.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije