Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Požar na Zagrebačkom velesajmu buknuo zbog električnog kvara?

Požar je buknuo jutros poslije sedam sati. Vatru je gasilo 29 djelatnika vatrogasnih postrojbi, a već nakon 20 minuta požar je stavljen pod nadzor.

Komentari 6

OB
-obrisani-
08:31 15.02.2010.

Tako vam je to kad namještaj puši. A na koliko je bio osiguran?:))))))))))

VL
VP
Valentina Prokić
08:50 15.02.2010.

kako na koliko je bio osiguran...upravo na toliko koliko je vrijedio + još malo... za poreze, maržu i to... tek toliko da pokrije gubitak od prošle godine...nije više časna riječ

VL
KR
kreont
10:28 15.02.2010.

Jako zanimljivo kako nam se to u hrvata svako malo nešto zapali. Kaj ti istražitelji ne mogu pronaći \"Terminatora\" kaj je upaljenu cigaretu bacio na benzin. AstaLaVista baby.

VL
FI
Fieldhockey
10:52 15.02.2010.

Prošli tjedan je izašao tekst kako je vlasnicima salona u tom paviljonu previsok najam s obzirom na loše kupovno stanje u Hrvatskoj. Mislim da nije baš slučajno da se dogodio požar.

VL
ZG
zg2012
12:06 15.02.2010.

Najgori udarac ovom centru nisu zadali ni Lesnina ni Kika ni Solidum, već grad Zagreb sa početkom naplate parkinga ispred njega.

VL
Avatar cuki2020
cuki2020
13:35 15.02.2010.

Hvala HSS- u mogao je djelatnike Zv-a poslati i na stočni sajam u Sesvete, a Hvala i Holdingu što je dozvolio održavanje sajmova u Boćarskom domu, Areni, na Trgu bana Jelačića.... Kako da sajam posluje kada mu gazda otima prihode koji su se mogli uložiti u održavanje paviljona, kupnju štand materijala i veću marketinšku promociju samog velesajma. Nitko ne razmišlja da je organizacija sajma - privredno okupljalište, odraz privrede koja je sva u komi. Pa kako da se organizira Auto show kada je pala tolika prodaja automobila i zatvaraju se auto ind. u svijetu. Recesija je sve pogodila, ali to ne znači da ljudi koji ovdje rade nemaju volje i želje za rad. Spali smo na iznajmljivanje prostora /kao pav. 12, žalosno. I gdje je nestala ona tradicija 100 godišnjeg sajmovanja u Zagrebu? Ili možda treba sagraditi poslovno stambeni kompleks na ovom zemljištu za koje su natječaju koštati tisuće i tisuće kuna?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.