Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMETLIŠTE

Požar na Kaštijunu još nije u potpunosti ugašen 'Zavlači se u dubinu'

Kaštijun
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/8
01.05.2018.
u 10:29

Zahvaćeno područje nije veliko, oko pola hektara ali problem predstavlja što se zavlačenjem u dubinu otpada, vatrogascima znatno otežava gašenje, rekao je zapovjednik Karlović.

Još nije u potpunosti ugašen požar koji je u ponedjeljak oko 16 sati buknuo na odlagalištu smeća, odnosno u županijskom Centru za gospodarenje otpadom Kaštijun pokraj Pule, potvrdio je u utorak ujutro zapovjednik pulske javne vatrogasne postrojbe Klaudijo Karlović.   

Po zaprimljenoj dojavi na mjesto događaja upućeni su pulski vatrogasci sa dva vozila i pet vatrogasaca, a pridružili su im se vatrogasci iz DVD Medulin koji su cijelu noć dežurali i sudjelovali u akciji dogašivanja požara s obzirom na to da se vatra neprestano pojavljuje, odnosno izbijaju mali požari pa se koriste i bageri tvrtke Kaštijun jer je vatra pošla u dubinu, a ne u širinu.

 "Požar je lokaliziran ali nije u potpunosti ugašen. Zahvaćeno područje nije veliko, oko pola hektara ali problem predstavlja što se zavlačenjem u dubinu otpada, vatrogascima znatno otežava gašenje", rekao je zapovjednik Karlović.

Kaštijun
1/9
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar comparator
comparator
00:20 02.05.2018.

U Istri ? Ma dajte ,nije moguće !?

RI
rightside
14:25 01.05.2018.

pa cudi me da to smece gori vec par dana a ovi to kao prvo "sve sanirali" i sad opet gori?? pa kog lazu? to ocito njihov miletic hoce pokazat,mozda nesto naplatit od drzave,,mozda ce tu izgorit nesto sta je trebalo bit tamo napravljeno a nije? tu je sve moguce,,eh a to sta se "zavlaci u dubinu" znaci da predstoji ogromna eksplozija,,? ili nesto trece?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije