Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGINUO MJEŠTANIN
Povratak na članak

Požar na Hvaru i dalje aktivan, izgorjelo desetak hektara borove šume

U županijskom Vatrogasno-operativnom centru (ŽVOC) Split rekli su također kako se ne može reći da je požar pod kontrolom s obzirom na to da je još aktivan i da ga se kontinuirano gasi, te se radi na sanaciji.

Komentari 1

AD
Adameus
22:33 07.08.2022.

"Za problem požara u Dalmaciji nije krivo globalno zatopljenje već masovni turizam, zli ljudi, pomanjkanje stoke koja je dalmatinsku šikaru brstila te idioti koji su u velikim akcijama pošumljavanja sadili Alepski bor, sirijsko drvo koje se u eventualnom požaru ponaša kao šibica." Komentator None Sucut obitelji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.