Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATROGASCI NA TERENU
Povratak na članak

Požar kod Gospića: 'Sve je zadimljeno, plamen doseže do 50 metara'

Vatra je ušla u nedostupan teren što vatrogascima otežava intervenciju

Komentari 4

PR
prokurator
01:16 08.03.2021.

pali ekipa suho granje... bem ti paljenje. policiju poslat u istragu, počinitelju 30.000 kuna kazne, pa više neće bit požara u ovo doba.

VL
PO
pole
08:28 08.03.2021.

Zašto ljudi pale korov po vjetru ili kad je veliki tlak zraka, pa se sve zadimi... Danas na svakom mobitelu vidiš kakvo će biti vrijeme, ako već nemaju termometar kod kuće (koji mjeri i tlak zraka)

VL
DU
Deleted user
22:03 07.03.2021.

Taj požar ponavlja se u ovo vrijeme već dugi niz godina.Suha trava namjerno se pali,radi podmlađivanja vegetacije.Počinioci su najvjerovatnije više,manje poznati. Treba ustanoviti čija stoka tamo pase,čiji su tereni i slično. Ovo je opasno,brzine su velike,naglo se uleti u neprozirnii oblak dima.... Bilo je prometnih nesreća i sa smrtnim posljedicama. Zašto se to godinama ponavlja?

VL
DU
Deleted user
07:36 08.03.2021.

Dobro je za znati da opožareno poljoprivredno područje moguće je prenamijeniti u građevinsko!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.