Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga traje
Povratak na članak

Tuguju za radnicima: 'Sve je bilo ok i onda mi te nesreća uzela'

Za nestalim Davorom Pozniakom (33) iz Dubrovnika još traje potraga, s mora i kopna, dok DORH u elektropostrojenju provodi izvide

Komentari 5

BA
bambi
10:20 12.01.2019.

ma zanima me dali ce dorh i uskokipak optuzit nekog iz hep-a za nepostivanje pravila zasdtite na rade koje je rezultiralo gubitkom tri ljudska zivota,,??ili ce se i tu pojavit famozna "visa sila" i nitko nece odgovarat,,??i kao trecu mogucnost, da osude za to nekog nize rangiranog poslovodju, tak da zakon bude zadovoljen, krivac pronaden a glavni nedirnuti,,

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
13:03 12.01.2019.

Tragično i tužno. Sućut obiteljima.

VL
Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
17:41 12.01.2019.

Tragedija. Iskrena sućut obiteljima. Osim žalosti obuzima i gorčina. Zar nitko nije proglasio dan žalosti i zar još nitko barem ostavku nije dao. Jadno zaista. Kakvo je to poduzeće taj HEP, sve uhljeb do uhljeba u gornjim etažama.

VL
Avatar JustinCase69
JustinCase69
11:54 12.01.2019.

Strašno i tužno..Naravno da će se svi ograditi od krivnje a definitivno je nešto ili netko zakazao..možda i tu proglase sveopću sinkopu...Počivali u miru Božjem!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.