Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGORJELO VIŠE VOZILA

FOTO/VIDEO Požar izbio na vozilu Čistoće u Rijeci: 'Odjednom je planulo, proširio se na parkirane aute'

Foto: Anton Šabarić
1/14
30.03.2024.
u 10:40

Policija je potvrdila kako je do požara došlo oko 8.30 sati na križanju Ulice Aleksandra Mamića i Ulice Bože Milanovića

Veći požar automobila izbio je jutros u Rijeci, doznaju 24sata, a vatra se ubrzo proširila i na druge parkirane automobile. Policija je potvrdila kako je do požara došlo oko 8.30 sati na križanju Ulice Aleksandra Mamića i Ulice Bože Milanovića. 

Navodi se kako je požar prvo izbio na vozilu Čistoće, a onda se i proširio na još nekoliko automobila te je zahvatio i njih, no detalje će objaviti policija po dovršetku očevida.

- Požar se brzo proširio na parkirane aute. Samo odjednom je planulo sve. Čule su se eksplozije, pucala su stakla na autima. Mislim da su izgorjela tri auta i vozilo Čistoće - ispričao je svjedok.

POVEZANI ČLANCI:

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
10:03 30.03.2024.

To je tako kad gradom vladaju jugovići predvođeni maloglavim velikotrupcem Grbinom.

PA
pavlov
12:21 30.03.2024.

Đuro Horvat i njegova "Svemirska tehnologija" Tehnix!!!! Gdje je USKOK, a i svi koji su to kupili bi trebali na temeljiti pregled, da ne dođe još, do neke nove havarije.....

ŠS
Štap sa glavom
10:46 30.03.2024.

Ljudi bacaju u smeće sve i svašta i dobro je da kamioni ne gore svaki dan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije