Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon što se žalila

Samohranu majku iznenadio račun za struju: Ne znam kako ću to platiti

račun za struju
Foto: Getty Images
28.11.2019.
u 19:21

Samohrana majka Caroline Leitch vidjela je kako joj račun za struju iznosi 623,68 funti pa se odlučila požaliti kompaniji koja je opskrbljuje električnom energijom

Samohrana majka Caroline Leitch (55) iz engleskog sela Branston iznenadila se kada je vidjela koliki joj je račun za struju, no još veći je šok doživjela nakon što se na njega žalila.

Ona, naime, može pratiti svoju potrošnju preko interneta a kada je vidjela da joj račun iznosi 623,68 funti, požalila se kompaniji SSE Electricity koja njezin dom opskrbljuje električnom energijom.

No, kada je ponovno išla provjeriti svoj dug za struju, neugodno ju je iznenadilo kada je vidjela da joj se dug povećao na 20.347,39 funti.

Caroline, koja je 2016. zbog problema koje je imala s djecom odlučila napustiti posao medicinske sestre kako bi se brinula o njima, ne zna kako će platiti dug, piše Metro.

– Sigurno neću platiti 20 tisuća funti račun za struju, smijala sam se od šoka. Stvarno se borim. Samohrani sam roditelj i  nemam pojma kako ću to platiti – ispričala je ona. Kontaktirala je kompaniju, no odgovor još nije dobila pa je zbog toga zabrinuta.

Međutim, kompanija za opskrbu električnom energijom Metrou je odgovorila kako se radi o pogrešci.

– Riječ je o pogrešci u sistemu, a s gospođom ćemo razgovarati o tome kako smanjiti račune za električnu energiju – odgovorili su iz tvrtke.

Komentara 9

DO
domxerex
00:45 29.11.2019.

Hahaha, naši bi bez rasprave to poslali na ovrhu. Najbolji su mi kada radi par kuna duga idu na ovrhu i naprave ceh od par tisuća. To bi trebalo biti kažnjivo zakonom a ne još poticati zakonom na to.

DE
Dex
23:10 28.11.2019.

kod nas bi je natjerali na plaćanje a onda se sudski sporili idućih 50 godina kako bi joj vratili nepostojeći dug

VU
Vukefendija
21:12 28.11.2019.

Ja nisam samohrana majka, ali sam se isto iznenadio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije