Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prosvjed seljaka

Povremeno zatvoren promet na graničnom prijelazu Tovarnik

granica2
pixsell
26.04.2012.
u 11:08

Prometnica je zbog prosvjeda seljaka u Srbiji blokirana poljoprivrednim vozilima koja onemogućavaju normalan promet.

Na srpskoj strani međunarodnog graničnog prijelaza Tovarnik – Šid (Srbija) u četvrtak su počeli prosvjedi seljaka zbog kojih je promet povremeno u potpunosti zatvoren.

Prometnica je blokirana poljoprivrednim vozilima koja onemogućavaju normalan promet. Kako kaže glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Luka Barunčić, nema pravila kako se i kada uspostavlja cestovni promet.
– Promet je jedno vrijeme puštan svaki puni sat, u trajanju od 10 do 15 minuta. Međutim, sada imamo i situaciju da uopće ne propuštaju vozila – rekao je Barunčić.

Komentara 4

MU
mala ulica
11:48 26.04.2012.

Može li mi netko ( a to bi trebalo biti napisano u članku) objasniti zašto ti seljaci prosvjeduju?

OB
-obrisani-
13:47 26.04.2012.

zato što im je \"dobro\"

TH
thekurcula
20:36 26.04.2012.

Napisali ste ovako: \"Na srpskoj strani međunarodnog graničnog prijelaza Tovarnik – Šid (Srbija) ...\". Radi se o sledećem: ko zna gde je Tovarnik zna sigurno i gde je Šid. Ko nije nikad čuo za Šid (a ima i takvih, znamm to pouzdano, nikad nije čuo ni za Tovarnik. Dakle, trebali ste napisati Na srpskoj strani međunarodnog graničnog prijelaza Tovarnik (Hrvatska) – Šid (Srbija) ili Na srpskoj strani međunarodnog graničnog prijelaza Tovarnik – Šid ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije