Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKUPNO 1,2 MILIJARDE KN
Povratak na članak

Ministar Marić otkrio kada će građanima biti isplaćeni svi povrati poreza

Porezna uprava primjenjuje poseban postupak utvrđivanja godišnjeg poreza na dohodak, što znači da većina poreznih obveznika - građana nema obvezu samostalno predavati godišnju poreznu prijavu

Komentari 5

PE
penelopea
15:48 18.06.2020.

A vidi ovo , sa ''Indexa''- : '' Počeo projekt za uključivanje azilanata u hrvatsko društvo. Centar za kulturu dijaloga predstavio je u četvrtak projekt "Novi susjedi - Uključivanje osoba s odobrenom međunarodnom zaštitom u hrvatsko društvo", koji će trajatii tri godine, vrijedan je 14 milijuna kuna, a uključit će 200 azilanata. Direktorica Centra za kulturu dijaloga Nejra Kadić-Meškić rekla je na konferenciji za novinare da je projekt sufinanciran iz Fonda za azil, migraciju i integraciju (AMI fond) kojim upravlja MUP, a dijelom se financira i iz proračuna. Partner projekta je Islamska zajednica, koja u Hrvatskoj uspješno djeluje već stotinu godina.''------- Znaci sada ce ih preuzeti islamska zajednica i ajmo mic po mic praviti drzavu u drzavi Hrvatskome narodu kao i u Bosni i Hercegovini, a o nama ce pisati povijest da smo nekada postojali na tim prostorima. Eto sto su domaci izdajnici iz zlocinacke ucinili od zemlje narodu.

VL
TH
theo
16:28 18.06.2020.

okrivit ce sdp ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.