Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PITANJE NEKRETNINA

Povjerenstvo za sukob interesa otvorilo predmet protiv ministra Kuščevića

Lovro Kuščević
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/5
24.06.2019.
u 10:51

Povjerenstvo je i prije krenulo u provjeru imovinske kartice ministra Kuščevića

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa otvorilo je predmet protiv ministra uprave Lovre Kuščevića.

Povjerenstvo je i prije krenulo u provjeru imovinske kartice ministra Kuščevića, a nakon afere s nekretninama koja već danima puni medijske stupce, javlja N1 televizija.

Recikliraju teme iz 2009. godine kad sam bio općinski načelnik Nerežišća. Detaljno sam o tome izvještavao i PNUSKOK. Sve sam 2009. objasnio. I legalnost i porijeklo imovine. Također, donošenje prostornog plana bilo je predmet inspekcijskih nadzora, izjavio je Kuščević jučer za Dnevnik Nove TV.

Rekao je i kako ni u jednom trenutku nije skrivao svoju imovinu

- Imam dvije nekretnine ako mislimo na kuće. Obiteljsku kuću u kojoj živim i malu kuću od 60 'kvadrata' u kojoj živim kada ljeti iznajmljujemo tu kuću. Ostalo, imam građevinska zemljišta, pašnjake, šume itd. One su evidentirane od prvog dana mog mandata. Sve je transparentno, svi mogu vidjeti na internetskim stranicama - rekao je.

 

Komentara 3

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
10:58 24.06.2019.

Ljudska zavist nema granica. Našem ministarsskom Apostolu Lovri se prigovara što je od kokošinjca stvorio honosnu vilu i uzima za Lijepu našu devize. Pobrinut će se ovaj da Sabor donese zakon o sukobu interesa, prema kojem će članovi povjerenstva tražitii od ministarstva uprave čak dozvolu da odu na WC, zar ne?

MS
mala_sova
11:00 24.06.2019.

Hvala ti Isuse što nisam trebao isporučiti kuhinju koju sam prethodno naplatio. Tvoj Lovro lopov, brojač potpisa

GV
golub Vaso
13:34 24.06.2019.

morati će se ovo povjerenstvo domoljubno raspustiti, pravi su lijevi aktivisti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije