Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dan nakon prijave
Povratak na članak

Povjerenstvo: Odluka o postupku protiv Plenkovića tek će biti donesena

Povjerenstvo je neprihvatljivim ocijenilo nacrt novog zakona o sprečavanju sukoba interesa koji je predložen iz Ministarstva uprave. Kazali su kako se po tom zakonu Povjerenstvu smanjuju te samo povjernstvo postaje beznačajno i nepotrebno

Komentari 15

Avatar zajutrak
zajutrak
16:06 25.05.2018.

Ne daj se Plenkoviću hahaha zamisli da nam zemlju vodi Pernar i Maras..,koja smijurija od oprobe , a Beljak ministar Unutarnjih poslova haha a Sinčić Financija, svi bi imali kuće za 2 godine ..., na bubnju !

VL
PR
prajdali100
15:31 25.05.2018.

Opala ! Je li to Partija instalirala svoje nazovi ljude i u to povjerenstvo ? Kad danas čuješ Bauka i Marasa želudac ti se okrene.I ko fol sjede jedan do drugoga !!!! Ma fuj !

VL
Avatar Retardo
Retardo
15:57 25.05.2018.

Kakav mrkli sukob interesa, to je nulti kriminal, i teška je sramota za cijelu državu da Plenković i kompanija već nisu na robiji.

VL
KO
koraknaprijed
15:35 25.05.2018.

Kako su naši SveDrP-ovci postali "časni moralisti" ,šteta što se nisu sjetili da je to isto povjerenstvo kaznilo Kotromanovića i Milnaovića prije 2 godine a još ni dan danas nisu platili kazne.Što oni sad očekuju u slučaju kazne Plenkoviću,da je plati? Kako da ne!

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
18:15 25.05.2018.

ce poverenstvo bez kunu da ostane. pa to je ceo problem. pa oni bi i mamu nasli neka nepravilnost.

VL
PH
Petarstijena-HR
15:50 25.05.2018.

Ovo je očiti primjer kako se na legalan način provlače kriminalni zakoni koji će još više štititi korupciju, a sve u režiji HDZ-a. Građani, udruge, ovo treba spriječiti, da lopovskoj bandi nikad više to ne padne na pamet!!!

VL
DU
Deleted user
18:05 25.05.2018.

Zakon je nepotreban jer je stranka stavila svoje ljude u povjerenstvo a sad bi se i sa zakonom igrala... pa neka rade štogod hoće ionako mi tu ništa ne možemo napraviti... ali Brisel neće ostati sjediti na ušima podsjetit će ih dragi susjedi...

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
18:15 25.05.2018.

ce poverenstvo bez kunu da ostane. pa to je ceo problem. pa oni bi i mamu nasli neka nepravilnost.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.