Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKE
Povratak na članak

Povjerenstvo za sukob interesa nije pokrenulo postupak protiv Nakića, Buljevića, Pusić, Karamarka...

Povjerenstvo je u slučaju Buljevića i Pusić, po neanonimnim prijavama iz ove godine, odlučilo ne pokrenuti postupak jer ne može voditi postupak po sadašnjem Zakonu o sprječavanju sukoba interesa

Komentari 10

DR
draxy
15:11 28.12.2016.

Kako je ono glasila presuda u slučaju Karamarko?Radio je protiv interesa RH za razliku od Milanovića koji je imao dobar osjećaj vezano za arbitražu tako da ćemo njegovu visoko podignuti ljestvicu još dugo osjećati.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
14:03 28.12.2016.

za Zorana Milanovića u aferi Madison još sakupljaju informacije.ide sporo ali doći će i on na red do 2025 godine.ovo povjerenstvo treba ukinuti čim prije ionako nikakve koristi od njega.

VL
SD
sdpesticid
14:34 28.12.2016.

moramo imati na umu kako su ova povjerenstva osnovali isti ti političari ali i donosili zakone u svezi istih pa ne moramo niti očekivati učinak koji bi isti trebali iznijeti.

VL
AO
ante.oreskovic75
21:29 28.12.2016.

Demagozi osnovali društvo od kojeg imaju koristi samo oni sami.Čemu normalnom oni služe i tko ih zapravo treba?

VL
DD
ddh
18:30 28.12.2016.

To povjerenstvo je filijala SDP-a koja kamuflira nekakvu pravicnost i nekakvu nepristranost. Sve clanice i clanovi tog povjerenstva su provjereni ljevicari, clanovi ili biraci SDP-a. Zato i nije nikakvo cudo, da su Karamarka proglasili krivim ili da nikada nisu pokrenuli ili pokretali postupak protiv Milanovica, Josipovica i drugih sljedbenika marsala Tita. A proglasil su Karamarka krivim radi toga jer je bio misljenja, a se arbitraze s MOL-om trebaju prekinuti i zbog toga jer je njegova supruga nekada davno radila za nekakvog konsultanta MOL-a, koji usput receno nikad nije bio niti prijavljen niti kaznjen radi nekakve nezakonite djelatosti. A to povjernstvo je kaznilo Karamarka, jer je njegova supruga legalno radila za legalno poslujeceg covjeka. Jer za komuniste je ono sto je po zakonu i legalno, ako to njima ne pase, nezakonito. I tu je problem, a ne u nekakvom izmisljenom sukobu interesa jednog Karamarka. To kaj to t.zv. „povjerenstvo“ radii li sto je radilo, je cista politicka korupcija i prostitucija u korist SDP-a i HNS-a.

VL
VA
vadis
18:14 28.12.2016.

A sto ocekivati od korumpirane drzave? Zalosno!

VL
SN
Snasasasalasa
22:25 13.08.2017.

Povjerenstvo? A cemu ono sluzi?

VL
SN
Snasasasalasa
22:28 13.08.2017.

ddh Sjasi vec jednom.

VL
SN
Snasasasalasa
22:28 13.08.2017.

ddh Sjasi vec jednom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.