Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kratak rok
Povratak na članak

Povjerenstvo za Inu tražit će produljenje rada za još 3 mjeseca

Od Vlade će zatražiti da skine oznaku tajnosti s ugovora o plinskom poslovanju.

Komentari 3

10
101lakeoswego
17:09 28.06.2010.

komunisticka posla ovi to delaju kak komunjare, do podne v birtiji po podne kuda koji hehehehehehe

VL
ST
standup
17:32 28.06.2010.

aj,..koje \"istrazivacko-novinarstvo\",..a jos´uvik niste \"Otkrili\" da je Tovaris´-Pucín vecínski Vlasnik MOLa i automatski INA-e??....(a onda, sigurno necéte Negativno-pisati,..jer....bi mogle i \"glave letiti\"..)..-:))

VL
Avatar comparator
comparator
18:40 28.06.2010.

Bojao se je SDP da HDZ ne smijeni upravu INE i 2003 g. prodao Molu 25% dionica .Onda su u taj ugovor još stavili da MOL ima prednost u otkupu ostalih dionica.HDZ je prozreo plan i uzeo ostatak koji smoo pojeli.Pitanje je ; gdje su \"Bijele noći\" i sve ostalo ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.