Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubio živce
Povratak na članak

Škegro Marasu: 'Kako vas nije sram? Bili su ovdje puno jači igrači'

- Agrokor u 90-im godinama uopće nije bio nekakva posebna tema - rekao je Škegro.

Komentari 188

Avatar ÜberGreten
ÜberGreten
14:52 16.11.2017.

Škegro veli da 91' nijedna banka nije bila državna, a svi zinuše kao da to prvi put čuju. Pa pogledajte samo svu tu nesposobnost i sitnozubost naše medijske scene i dnovinarstva kada je ta činjenica do danas bila nepoznata.

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
14:25 16.11.2017.

Svaki kriminal treba kazniti, a kriminalce političare još i više. Danas je takvo stanje da mogu i političari i oni, koji su navodno stavljali bombe na stol, biti izvedeni pred lice pravde i oduzeti im isvu movinu, koja je na taj način stečena.

VL
DU
Deleted user
14:39 16.11.2017.

Koliko izgubljena vremena koje se moglo korisno upotrijebiti! Petnaestak ljudi puta osam sati. Doduše Marasovo i Grmojino vrijeme nema neku vrijednost, pa na kraju ispada nekih stotinjak protraćenih radnih sati.

VL
DU
Deleted user
15:37 16.11.2017.

Smiješno, pa povjerenstvo uopće nezna postaviti pitanja! Ispituju kao rade intervju za neke novine i kao da ne razgovaraju sa potencijalnim kriminalcima.

VL
DU
Deleted user
15:36 16.11.2017.

da ste imali pameti ..obraza..i postenja..dopustili bi njemackoaustrijskom sudstvu da udju u hrvatsku i uspostave red i zakon..danas..bi bili mala svicarska..ali ne..glupi tupamarosi..se uvatili muljat..krast i lagati..gorili u paklu..

VL
DO
doktorica
16:00 16.11.2017.

jedan od kreatora i provoditelja lopovske pretvorbe i pljačke.Da je pravde bio bi u zatvoru!

VL
SI
siskic
17:57 16.11.2017.

škegro je samo takav lupež i krimos. on je prodavao maglu i osmišljavao pljačku hrvatskog nacionalnog bogatstva. ološ nad ološima.

VL
Avatar Ronin
Ronin
18:02 16.11.2017.

"Bio sam zadužen za kompletan sustav i sudjelovao sam u nekim od najvećih privatizacijskih projekata koje sam osobno vodio. Hrvatski telekom, Pliva, Ericsson Nikola Tesla, a sve to slijedom svojih zaduženja - rekao je na početku Borislav Škegro." Bravo majstore!! Je li te barem malo sramota??

VL
PH
Petarstijena-HR
16:08 16.11.2017.

Narod je gazda države Hrvatske. Svi ovi lopovi od 1990-2017.g su odgovorni pred narodom i dužni su položiti račune!!! Oni koji su napravili štetu državi Hrvatskoj napravili su narodu štetu i moraju ju nadoknaditi i odgovarati zatvorski i novčano!!! Ovo je prilika da se narod s njima obračuna-zajedno u paketu sa rješavanjem i raščišćavanjem stanja u pravosuđu!!! EU treba u ovome RH pomoći, kao i velike sile!!! Bez ovoga raščišćavanja ne može i neće biti ni hrvatske države!

VL
EN
englezac
15:05 16.11.2017.

Grmoja i Maras ko dvi hanume mahaluse ,ja kad ih slusamj i samo se krstim i cudim se u sto je Bog dusu "uvalio"

VL
DR
droza
15:50 16.11.2017.

Nisam se ovome nadao, ali gospodin Škegro je doslovno obrisao pod sa nekim članovima povjerenstva. Ukazao je cjelokupnoj hrvatskoj javnosti na nekompetetnost, elementarno nepoznavanje materije kojom se tobože bave, i na koncu prokazao Grmoju, Marasa Lovrinovića kao obične demagoge i bezvrijedne populiste.

VL
DD
ddh
13:44 16.11.2017.

Zelja, da se ovim povjerenstvom sudi Hrvatsko, da se sudi svima koji su tu drzavu stvarali i storili nece proci. I tu se razni Marasi, Miljanici ili Grmoje mogu postaviti na glavu i zajedno sa medijima iskrivljavati sliku, istina ostaje istina. A ta hajka na HDZ i na pokojnog Predsjednika je primjer debele zatucanosti i zlobe ljevicara i krajnjuh desnicara, A da m nije bilo predsjednika Tudjmana i HDZ-a gledali bi juznu hrvatsku granicu sa tornja zagrebacke katedrale i u Zagrebu bi sjedio Milosevicev namjesnik. Da im nije bilo Tudjmana i HDZ-a bi Dubrovnik i Split, ali i Osijek i Slavonski brod danas bili u sastavu Velike Srbije, a stanovnistvo iza granice Virovitica-Karlovac- Karlobag bi bilo dijelom protjerano, dijelom poubijano, a dijelom srbizirano. I upravo radi toga, kako se vidi po radu i pitanima velikosrpskih jataka, Marasa. Miljanica i Grmoje, ovo povjerenstvo ne shvacuju ti jataci i njihovi pomalo maloumni i puni mrznje i puni raznih komplexa sa i oko Iblerovog trga i Metkovica, navijaci kao nesto s cime ce se doci do neke "istine" u slucaju Agrokora, nego kako ce se s tim obezvrijediti pokojni Predsjednik, njegovi ministri koju su Hrvatsku vodili kroz Domovinski rat i kako ce se unistiti HDZ. Cetnicki jataci u Hrvatskoj nece nikada niti pokojnom Predsjedniku, niti HDZ-u a niti hrvatskom narodu to oprostiti, da Grmoji i Marasu glavni grad nije Beograd. I nek mi nitko od tih komunistickih divljaka sad ne dolazi sa nekakvom kao brigom za Hrvatsku.

VL
DO
doktorica
15:25 16.11.2017.

tko je mogao kupiti firme 90-tih bez jedne lipe?Direktori poduzeća koji su dizali ogromne kredite a otplaćivalo je poduzeće,a oni nisu dali ništa.To su mogli samo oni koji su bili u HDZ-u,jer su tako i finansirali tu stranku.Običan čovjek,radnik,to jednostavno nije mogao,samo izabranici HDZ-a!

VL
Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:37 16.11.2017.

Ma nije vam direktno rekao , obzirom na položaj , to ste morali shvatiti i bez da vam kaže.

VL
EN
englezac
15:13 16.11.2017.

Najgori u povjerenstvu je OrsatMiljenic,pusti Marasa i Grmoju da kazu svoje pa ih onda prekida a drugu stranu usutkiva odmah .

VL
TT
tTony
18:19 16.11.2017.

Ovi cirkusanti od povjerenstva izigravaju nesto ko Americki kongres a nisu u stanju postavit pametno pitanje svjedocima i salusat odgovor oni ubacuju prvokativna pitanja vec sa odgovorom ili izmiljenim zakljucima .

VL
Avatar Rafael B
Rafael B
21:56 16.11.2017.

Lopovi se "peru" od bilo kakve odgovornosti! Borislav je autor i mastermind lex Agrokoriane.....samo ovce bleje mjesto da se obračunaju sa kriminalnom dvoglavom partijom!

VL
AL
alphazulu99
14:51 16.11.2017.

A ti si se bojao ratnih vojnih invalida. U rukama ste imali aparat prisile vojsku i policiju. Jednim pozivom si mogao strpati takvog invalida u zatvor, ali nisi. Jer ste uzimali sebi, a mrvice ste davali tzv. invalidima. Sada bi za vase lopovluke trebali svi snositi odgovornost. Ne drugovi, odgovoran treba biti samo onaj koji je krao. Znaci vi i takvi invalidi. Svatko treba dobiti kaznu, adekvatno ukradenom.

VL
DU
Deleted user
13:51 16.11.2017.

Samo je sve uništeno rasprodano u bescjenje. Nekada najveće tvornice u Hrvatskoj su prestale postojati ali HDZ i SDP nisu krivi. Vjerodostojni domoljubi. Kako su god uništavali Jugosalviju tako su nastavili uništavati Hrvatsku samo su se podijelili bivši komunisti.

VL
EN
englezac
16:24 16.11.2017.

Odrza Skegro predavanje kandidatu za guvernera Hrvatske Narodne Banke.Grmoji ,Marasu ,Lovrinovicu i Orsatu Miljenicu bolje da televizija ne prenosi da hrvatski narod ne slusa gluposti Grmoje i Marasa.

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.