Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Grškovićevoj ulici
Povratak na članak

Povjerenstvo otvorilo predmet ministra G. Marića u vezi s prodajom vile

U vezi s nekretninom u vlasništvu ministra Gorana Marića – vikendicom u Živogošću kod Makarske, provodi se postupak redovite provjere podataka koje je dužnosnik naveo u imovinskima karticama i uspoređuju se s podacima iz zemljišnih knjiga i podacima Porezne uprave

Komentari 31

RO
ronyday
15:08 29.04.2019.

Komunjarskoj bagrii njihovim medijima na red došao i Marić i to bagri koja je opljačkala drćžavu za više od 100 milijardi. Otpisali su dugove za više od 46 milijrdi prvenstveno svojoj partijskoj bagri, 7 miljardi mafija milanović opljačkala preko DUUDI-a,, brojne druge kriminalne afere koje se ne smiju ni spominjati.

VL
ST
stric5
16:39 29.04.2019.

... lopove , bogataše , tajkune tražite u esdepe redovima ... poseban naglasak stavite na nasljednike funkcionera do prvi demokratski izbora u RH .... ovako , predstavvljajući vikendicu vilom ispadate smješni...

VL
DU
Deleted user
22:01 29.04.2019.

Još jedan primjer kako mediji mogu stvoriti histeriju ni iz čega.

VL
KO
komar64
19:47 29.04.2019.

Ma pošten čovjek....

VL
DU
Deleted user
23:32 29.04.2019.

Tip je sjeo gdje se vrhnje skuplja! Ta se foteljica ne prepušta lako, čak i po cijenu bajbuke.

VL
DU
Deleted user
16:51 29.04.2019.

Ercegovacka posla , sukob interesa ???? Rodjeno sa jami jami manom !

VL
Avatar maxist
maxist
22:13 29.04.2019.

Poštenje viri iz bosanskog oka.......kao i svakom zemljaku ili partijskom drugu...

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
15:15 29.04.2019.

Zašto je bezrepim dvonošcima osigurana svijetla budućnost, tj. Raj zemaljski, odgovor je jednoznačan?Vjerodomoljubi iz ZNA SE upravljaju se državnim poslovima i dobrima u najboljem interesu svoje države i njenih gradjana, a rezultat je da je Lijepa naša EU fenjeraš i bezrepa dvonožna marva u stampedu juri u bijeli svijet. Istina zaslužni vjerodomoljubni osloboditelji i rukovoditelji, kao i njihovi kompradori su već ušli u Raj zemaljski, a ostali trebaju strpljivo čekati za ulaznicu. Ako pak ne dočekaju Raj zemaljski ne može ih mimoići Raj Nebeski jer kao velikomučenici iz najvjernijeg stada Hrvatskog Boga ulaze u isti bez boravka u čistilištu, koje su već prošli na svojoj rodnoj grudi.

VL
Avatar Danijel.Hrzic
Danijel.Hrzic
15:16 29.04.2019.

Koja smijurija! Pa povjerenstvo je masu toga proglasilo sukobom interesa do sad i samo se to objavi i nikom ništa a Karamarka su rušili i vladu za samo SUMNJU u sukob interesa preko njegove žene, tu se vide po tomm obrascu podobni i nepodobni. Da se razumijemo nisam za Karamarka iti HDZ-SDP kliku samo govorim o licemjerju i prodavanju magle preko tog sukoba interesa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.