Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob interesa
Povratak na članak

Povjerenstvo hitno, do ponedjeljka, piše svoj prijedlog zakona

Dalija Orešković: Ovo je crno na bijelo dokaz toksičnosti namjera Vlade da se onesposobe sve institucije koje se bore protiv korupcije

Komentari 4

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
12:50 26.05.2018.

A de su pare ?

VL
DU
Deleted user
18:09 26.05.2018.

To je tek radni materijal. Oko svega će se dogovoriti povjerenstvo i vlada. Opet zenzacionalizam, opet histerija! Dalija, ti si svoje profućkala. Odi kod Bere pa kmečite zajedno.

VL
Avatar fredi
fredi
20:12 26.05.2018.

Zanimljivo, kaže ministar da je spor "samo" u različitim pogledima na popis kažnjivih oblika ponašanja dužnosnika. Po reakciji Povjerenstva moglo bi se zaključiti da to nije "samo", nego bit zakona.

VL
Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
00:51 28.05.2018.

Dobra Pi...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.