Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ekskluzivni specijal: ukrajina - put do slobode

Zašto je rat u Ukrajini tako sličan onom u Hrvatskoj: Povijest otkriva sve

06.03.2022.
u 16:00

Ukrajinski Nacionalni institut za strateške studije analizira rusko-ukrajinske odnose, koji su bili posebno kompleksni od Drugog svjetskog rata do raspada Sovjetskog Saveza

Komentara 4

AM
Amen
16:08 06.03.2022.

Borba za slobodu protiv Barbara kao u Hrvatskoj.Naprijed Ukrajina

Avatar boolean
boolean
15:48 07.03.2022.

povijest se ponavlja i rusija ce zavrsiti u kaosu opet zbog srba kao i nakon prvoga svjetskog rata. slicno je zato sto su srbofasisti oko putina mu toliko se usrali u glavu da ide isti putem u propast kao i milosevic. stalno dolaza izjave o jugoslaviji i kosovu od putina i vidi se da koristi istu retoriku.

ST
stefj
19:03 06.03.2022.

Borba za opstanak protiv puno jačeg neprijatelja, to je zapravo paralela. A zašto je tu Hrvatska bitna, zato jer je jedina imala rat u Europi od kraja 2. svjetskog rata... No, Hrvatska je bila u puno gorem položaju, sjetite se samo kako je Baker dao zeleno svjetlo JNA za intervenciju u Hrvatskoj i Sloveniji, kako je Račan dao oružje i kako smo početkom rata dobili sankcije da nas što prije zatuku. Bez diplomacije, nepriznati, rijetko tko je za nas čuo, bez vojske, bez oružja itd... To je velika razlika prema Ukrajini, da smo imali pola podrške svijeta koliko sada ima Ukrajina, da su nas toliko punili oružjem, rat bi bio gotov već 1991. i bili bismo u EU s prvim proširenjem, zajedno sa Slovenijom, bez 70 milijardi šteta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?