Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vožnja autostopera do Maslenice 46-godišnjaka koštala više tisuća kuna

Povezao autostopera do kuće, a ovaj mu ukrao novčanik i dokumente

krađa, novčanik
Antonio Bronić/PIXSELL
26.01.2010.
u 08:54

Nepoznati muškarac iskoristio je nepažnju 46-godišnjaka i iz sobe mu ukrao novčanik s dokumentima. Policija traga za počiniteljem kaznenog djela.

ZADAR - Zadarska policija izvijestila je da je jučer oko podneva 46-godišnjaka koji je na izlasku iz Zadra primio autostopera opljačkao taj isti autostoper.

Naime, nepoznati muškarac kojeg je 46-godišnjak povezao i dovezao do svoje kuće u Maslenici iskoristio je njegovu nepažnju i iz sobe mu otuđio novčanik u kojemu su bili osobni dokumenti i novac. U novčaniku je bilo više tisuća kuna, a protiv lopova slijedi kaznena prijava.

Komentara 3

DA
davorac
09:12 26.01.2010.

to je ona ti nega kruhom a on tebe toljagom

OB
-obrisani-
13:28 26.01.2010.

Možda je neko od ove dvojice imao i zadnje namere?

HU
hunter
09:16 26.01.2010.

zašto je autostopera dovezao k sebi doma?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije