Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrej Plenković:
Povratak na članak

'Dijalog sa Sberbankom oko Agrokora je kontinuiran'

Kako je naveo, jedna od strukturnih Vladinih mjera je povećanje proizvodnje čime ćemo osigurati dugoročni i održivi gospodarski rast.

Komentari 11

TU
turimtituki
12:30 31.05.2017.

A ako napravimo prilagodbu prilagobe onda je rast 45%

VL
PU
Pukovnik
13:20 31.05.2017.

Volio bih zivjeti u zemlji gdje Vlada nije glavni neprijatelj gradanima. Volio bih zivjeti u zemlji gdje su kriminalci i koruptni politicari u zatvoru a ne gospodarstvenici i uglednici. Volio bih zivjeti u zemlji gdje drzavne institucije pruzaju gradanima servis a ne da ih maltretiraju i traze mito. Volio bih da se za lijecnika ne treba veza nego da radi po etickim nacelima. Volio bih da je svaka osoba za pravosude samo broj a ne "zrtva" ili "dogovor". Volio bih da je obrazovanje za nasu djecu suvremeno a ne iz doba prvog obveznog skolstva Pruske. Volio bih otici na utakmicu s unukom a da me nije strah za njegov zivot. Zaista bih to se volio.

VL
JU
juma
12:35 31.05.2017.

Upravo tako, sve je stvat Toga tko pravi statistiku i kako je tumaci. Ako se brojevi citaju otraga kao u njemackom jeziku, onda sezonski prilagodjen rast nije 3.4%, nego vec znacajnih 4.3%. Ako pak zanemarimo Agrokor za koji ova Vlada i njezini ministri ne snose odgovornost, onda mozemo na tako prilagodjeni rast dodati jos 2-3% i vec smo zemlja s najvecim rastom unutar EU.

VL
ZV
Zvjerko
12:38 31.05.2017.

Ako se procjena prilagodi...????? Reče Plenković sa posprdnim osmjehom na usnama i ostade živ. Prilagođavali ste vi, Plenkoviću, i previše u ovoj državi. Na žalost, sve u korist sebe i svoje žgadije. Pokušaj ponovo! Sa novom prilagodbom možda dođeš do toga da je BDP rastao oko 50%, a nakon toga se malo čudi kako to narod ne razumije vaš napor da pomognete nesretnom Todoriću.

VL
GE
geler203
13:14 31.05.2017.

Hvala vam, "gospodine" premijeru na iscrpnim izvještajima oko stanja u Agrokoru, njegovog spašavanja i pregovorima s bankama i dužnicima. Stvarno obavljate vašu zadaću vrlo sadržajno i kompetentno te dajete iscrpne izvještaje nama sitnozubima koje smo vas izabrali na "demokratskim" izborima.. Još jednom hvala na vašem trudu. I dalje vjerodostojno i transparentno.

VL
DU
Deleted user
12:37 31.05.2017.

Kad podijelimo sa 3,16 onda oduzmemo i izvadimo korijen od 9,99 napravimo stoj na rukama pa zbrojimo i provozamo liftom. Rezultat je odličan

VL
Avatar mama mia
mama mia
18:04 31.05.2017.

Dogovoreno je da dogovori traju do iza izbora ili dok Vrdoljak podrži Plenkovićavi Lex Agrokor

VL
21
210759
13:33 31.05.2017.

Upostoje HDZ ostao sam u vladi i istjerao Mostovce sada HDZovci mogu nastaviti lopovluke kao i uvjek narodu Hrvatskom ne pise se dobro .Mladez je skoro skroz iselila zbog lopovske politike Plenkovica HDZ uzrupartora vlasti i lopova koi sada mogu krasti bez kontrole.

VL
RE
realisticki
16:52 31.05.2017.

Plenković nas opet hrani svojim diplomatskim izrazima koje mnogi ne razume. Kad je već spomenuo izraz da je dijalog kontinuiran, mogao je i reći to da je dialog kontaminiran nepovjerenjem, što znači da su se dogovorili da će se dogovoriti.

VL
RA
raikonen
10:18 01.06.2017.

Samo pingvini na antartiku i hrv vlada nisu svjesni da agrokor propao još lani

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.