Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONSOLIDACIJA ZDRAVSTVA
Povratak na članak

Povećanje participacije prije poskupljenja dopunskog

Nisam najavio poskupljenje dopunskog osiguranja, samo sam odgovarao na pitanja novinara koji su ga spomenuli, brani se ministar

Komentari 4

Avatar maxist
maxist
18:27 14.06.2017.

tzv sustav podsjeća na komad drveta koji pluta rijekom -pa kaj bu-bu ! Kao korisnika zanima me kako se dolazi do cijena lijekova koji istovrsni koštaju različito u hr-bh-rs-srbiji -i slo., da usporedim samo to što znamo i relativno lako usporedimo pa dođemo do toga da je hr..-rekorder a razlika od najpovoljnije do naše cijene i 500% razlike za identičan lijek po trgovačkom nazivu i učinku . Pa se pitam kako ostati živ a i kako da sustav ne klekne .Cjepiva koja sada sva uvozimo i 1000% su skuplja u odnosu na namjerno ukinutu domaću (imunološki) proizvodnju++++dodatni rizici zbog porijekla ! Ministar ne radi -ništa osim što i dalje podupire superprofite farmaceuta i privatnika ! Pitanja gomila a jedini izlaz vidi se u cijeđenju osiguranika ....a nije isključeno ni podupiranje mortaliteta.......!?

VL
MA
marijaqwer
19:36 14.06.2017.

Država ne plaća svoje obveze, pa ministar traži da to plate građani kroz poskupljenje dopunskog osiguranja - vjerodostojno.

VL
EL
elkomadante
20:12 14.06.2017.

pod hitno smijenit ministra, svaka budala zna podici cijene

VL
SD
sdpesticid
12:44 15.06.2017.

bravo plenkoviću. prije smo imali sdp s hns-om koji nam je uvalio razdjelnike pa ste isti prigrlili a sada imate svog čovjeka koji ima u vidu ''podizanje poreza'' na dopunsko. nego, koje nove namete nama građanima kanite još priskrbiti ? da pakiramo i mi kofere pa put pod noge ili..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.