Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sud u Splitu

Potvrđena optužnica protiv Vlahušića i Vićana za aferu Šipan

Vlahušić
Davor Višnjić/PIXSELL
24.11.2011.
u 18:38

Vlahušića se tereti da je kao gradonačelnik Dubrovnika u travnju 2010., na traženje Vićana protivno Statutu grada Dubrovnika, odobrio zajam od 2 milijuna kuna.

Na Županijskom sudu u Splitu potvrđena je USKOK-ova optužnica protiv Andre Vlahušića i Pere Vićana zbog zloporabe položaja i ovlasti.

Riječ je o "aferi Šipan". Vlahušića se tereti da je kao gradonačelnik Dubrovnika u travnju 2010., na traženje Vićana, direktora Dubrovačkog primorja, koje je bilo u financijskim teškoćama, protivno Statutu grada Dubrovnika odobrio zajam od dva milijuna kuna.

Suđenje će početi iduće godine.

Komentara 20

MA
matan91
18:50 24.11.2011.

@Toni50 - prodaješ demagogiju, prijatelju. Bolje se pitaj iz koje je ovaj lik stranke? HNS? BTW, liječnik je, a tijekom svog ministrovanja je imaograđevinsku firmu koje je, gle čuda, dobivala poslove na izgradnji austoceste prema Splitu. Valjda ni ČAčić nijee imao toliko operative da sve uzme sebi...

PU
pumbica
18:56 24.11.2011.

Evo i ovaj je iz Čačićeve stranke.Onda kako može biti pošten?Jedino ako svoj doktorat proda.Jer gdje mu je etika?

TO
Toni50
18:45 24.11.2011.

protivno Statutu grada Dubrovnika odobrio pozajmicu od 2 milijuna kuna. Suđenje će početi iduće godine. Nebi li ZABA zagrebačka banka trebala na sud je daje HDZ-u koji je pod sudakom istragom crni fondovi i drugo 8 miliona kuna kredita ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije