Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera u hnl-u

Potvrđena optužnica protiv Širića, Djedovića i Šprajcara

željko širić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
12.12.2012.
u 13:47

Nogometni suci Širić i Djedović teretili su se za primanje mita, a viši tajnik NK Karlovac Šprajcar za davanje mita

Optužno vijeće zagrebačkog Županijskog suda potvrdilo je danas USKOK-ovu optužnicu protiv Željka Širića i Stjepana Djedovića, dvojice nogometnih sudaca, te Nevena Šprajcara, višeg tajnika NK Karlovac. Širić i Djedović teretili su se za primanje mita, a Šprajcar za davanje mita.

Prema optužnici Širić je od Hrvoja Maleša, bivšeg predsjednika uprave HNK Hajduk, tražio 95 tisuća eura kako bi Hajduk imao pošteno suđenje. Maleš je to prijavio USKOK-u te je postao USKOK-ov pouzdanik i Širiću predao 30 tisuća eura nakon čega su Širić i Djedović uhićeni. Što se tiče Šprajcara, on je Širiću dao tri tisuće eura.

>> Godinu dana poslije: Širić studira, a Maleš pazi tko mu je iza leđa...

 

Komentara 5

AN
Andreeejjj
17:10 12.12.2012.

Pa kako opče može upisati taj studij sportskog prava - ironično i jadno. Pa NIGDJE U SVIJETU ako si kažnjen, nikako ne možeš iz te oblasti upisati ni jedan studij! Pa naravno i to če Širkan kupiti, nije on za studije, pa nije završio ni srednje škole. Ajmeeeee Bože mooooj, svašta se može u HRVATSKOJ!

DO
domagojb963
13:51 12.12.2012.

Možda ipak Dinamo neće biti prvak iduće desetljeće?!

HR
hr76
14:01 12.12.2012.

Ma u zatvor s njim, i ne dat mu da ikad više primiriši u sport, badava mu taj studij sportskog prava - ironično i jadno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije