Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Narušeni odnosi

Potukla se dva muškarca u dobi od 80 i 82 godine, radio i nož

Hitna pomoć Brač
Miranda Čikotić/PIXSELL
06.10.2022.
u 13:34

Ozlijeđenom muškarcu pružena je liječnička pomoć, te je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

U tučnjavi dvaju staraca nedaleko od Slavonskog Broda "radio" je i nož, a sve je, na sreću, završilo samo s lakšim ozljedama.

Iz Policijske uprave brodsko-posavske izvijestili su kako je u srijedu, 5. listopada oko 10.15 sati na poljskom putu na području općine Vrpolje došlo do narušavanja javnog reda i mira.

Vinovnici su bili dva muškarca u dobi od 80 i 82 godine koji su se zbog ranije narušenih odnosa najprije verbalno, a zatim i fizički sukobili. Pri tom je 82-godišnjak ozlijedio 80-godišnjaka nožem po ruci, nakon čega su prestali sa sukobom.

Ozlijeđenom muškarcu pružena je liječnička pomoć, te je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

- Policijski službenici protiv obojice podnose optužne prijedloge Općinskom sudu Slavonskom Brod zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana - navodi se u policijskom priopćenju.

Ključne riječi

Komentara 1

TR
Tripoli
08:22 07.10.2022.

mladost ludost ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije