Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ UBOJSTVA

Prvo se posvađali, a zatim ga izudarao šakama po glavi i tijelu te izbo nožem

tučnjava
Pixabay
23.09.2022.
u 07:44

Oštećenik je zadobio više ubodnih i reznih rana u području glave, lica, vrata i tijela, kao i iščašenje ramena

Muškarac (34) optužen je za pokušaj ubojstva a optužnicu je protiv njega podigao ŽDO Zagreb. Prema optužnici, tereti ga se da se 9. veljače 2022., u 23.10  u Zagrebu, ispred jednog ugostiteljskog objekta, prvo posvađao, a zatim i sukobio s oštećenikom.

Udario ga je više puta šakama po glavi, vratu i leđima, nakon čega ga je više puta ubo nožem i porezao po vratu, obrazu, leđima i ruci. Oštećenik je zadobio više ubodnih i reznih rana u području glave, lica, vrata i tijela, kao i iščašenje ramena.

U optužnici je tužiteljstvo predložilo da se 34-godišnjaku produlji mjera opreza zabrane približavanja i uspostavljanja bilo kakve veze s oštećenikom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije